Regizorul Ion Ardeal Ieremia, la PRESSALERT LIVE despre cum vom vota la...

Regizorul Ion Ardeal Ieremia, la PRESSALERT LIVE despre cum vom vota la alegeri: „Tare mi-e teamă că vor fi apreciați șmecherii” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ion ardeal ieremia (1)

Regizorul Ion Ardeal Ieremia a vorbit, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, despre clasa politică din România, dar și despre modul în care crede că vor vota cetățenii la următoarele alegeri. Astfel, regizorul crede că la Timișoara nu avem opoziție, ci mai degrabă o frăție.


„Dacă nu ai principii, nu poți să înțelegi ce înseamnă democrația. Dacă faci opoziție de formă, democrația pleacă. Este important să cunoști doctrinele, măcar să știi ce încalci, dacă nu știi să respecți”, consideră Ion Ardeal Ieremia.

Regizorul mai este de părere că românii ar știi cum să aleagă, dacă ar avea principii, dar se teme de un lucru la viitoarele alegeri. „Normal ar fi ca în cazul în care un candidat este vulgar, să nu-l votez. Dacă a sărit gardul și a pus coasa la gâtul vecinului, să nu-l votez. Dacă a luat șpagă, iar acest lucru m-a deranjat, de asemenea ar trebui să nu-l votez. Vorbim de o luptă cu integritatea. Dacă am ieșit din pușcărie și vreau să fiu primar, iarăși normal ar trebui să nu iau niciun vot. Dar teamă mi-e că la alegeri vor fi apreciați tot șmecherii, descurcăreții”, a declarat Ion Ardeal Ieremia la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.