Reunire SĂRACĂ la ACS Poli, cu multe absențe și fără declarații de...

Reunire SĂRACĂ la ACS Poli, cu multe absențe și fără declarații de la conducători. Un jucător străin a mers la FIFA, plus o surpriză pe lista indezirabililor GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

reunire lot poli 2016 09_resize

ACS Poli a început noul an aparent cu stângul. Doar 19 jucători au fost prezenți la prima mișcare din noul an, dintre care patru juniori. O parte din străini vor sosi în zilele următoare, dar unul dintre aceștia, de care clubul dorea să se despartă, bulgarul Georgi Sarmov, pare să le facă probleme suplimentare timișorenilor, el a decis să-și ceară drepturile financiare prin intermediul FIFA.

Jucătorii bănățenilor au făcut azi un antrenament de reacomodare, dar ce a șocat azi a fost numărul mare de absențe pentru o echipă cu pretenții. Circa 12 jucători au absentat. O parte din ei se despart sigur de club, precum sunt cazurile lui Popovici, Poparadu, Boldea, Artean și Alex Lazăr. Marea surpriză e că clubul a decis să se despartă și de Alex Curtean, de asemenea Croitoru pare intrat și el pe lista celor de care clubul se va despărți. A revenit în schimb Doman, în timp ce spaniolii, dar și brazilianul Pedro Henrique – revenit de asemenea din accidentare, sunt așteptați zilele următoare.

Despărțirea de bulgarul Georgi Sarmov, o apariție dezamăgitoare în toamnă, se dovedește a fi mai complicată. Un oficial din cadrul clubului spune că acesta s-a dus la FIFA după ce inițial se înțelesese pentru reziliere în alte condiții. Mijlocașul s-ar fi răzgândit și dorește să primească toți banii restanți.

La teren a fost așteptat azi și managerul sportiv Daniel Stanciu, dar oficialii au anunțat că acesta nu mai ajunge din cauza unei probleme. Antrenorul Florin Marin se pare că a decis să vorbească la finele ”exodului”. Tehnicianul a fost vizitat azi de cuplul Rică Neaga-Călin Cojocaru, de la Sebiș.

Luchin: ”Ne număram în vestiar”

Căpitanul lui ACS Poli, Srgian Luchin, a fost nominalizat să vorbească dintre jucători. Fundașul timișorean nu a ascuns faptul că situația nu e grozavă. ”E o surpriză și pentru noi, s-a renunțat la o mare parte din jucători. Nu știu ce va fi, cine va veni. Sper ca schimbările să fie de bun augur. Acum ne număram în vestiar. Suntem puțini, dar sperăm ca în timp scurt să vină jucători. Am pățit-o și în vară, au venit jucători pe parcurs…”, a declarat Srgian Luchin.

”Mâine vom avea o discuție cu conducerea. Înainte de meciul cu Steaua am discutat cu domnul Robu, a spus că se vor rezolva chestiile care ne deranjau. Sper ca totul să se rezolve. Să nu ne mai gândim la alte lucruri… Ne preocupă când se rezolvă, au trecut deja șase luni. Nu știm cât va dura. Nici nu știm dacă verdictul (de la Curtea de Conturi) va fi pozitiv sau negativ… La echipele care au probleme financiare se vede și în rezultate”, a precizat Luchin. Acesta a dezvăluit că Alexandru Curtean a fost afectat de decizia clubului de a renunța la el: ”I s-a transmis că nu mai e dorit, e afectat, dar va trece peste”.

Probabil zilele următoare se va afla și programul de iarnă al bănățenilor.

Lotul prezent la reunire: Smaranda, Kirschstein, M.


Contra* – Belu, Cânu, Luchin, D. Popescu, Melinte, Bocșan, Ov. Popescu, Scutaru, Zicu, Doman, Sântean*, Mailat*, D. Sorescu*, Goga, Elek, Bărbuț.

Absențe: Curtean, Llorente, Hernandez, Rufino, P. Henrique, Croitoru, Neagu și Sarmov. Vor pleca sigur: Popovici, Poparadu, Boldea, Artean și Lazăr.

*Juniori

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

  1. daca contezi pe popovici, artean, poparadu si boldea tot nu ai facut nimic. astia au retrogradat si vor retrograda de fiecare data. exista in engleza un nume pentru asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.