Angajații RETIM, luptă de Sisif cu gheaţa care apare la izvorul din...

Angajații RETIM, luptă de Sisif cu gheaţa care apare la izvorul din pasajul Michelangelo. Cum se dovedește că Robu minte FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

pasaj retim2

Frigul dă dureri de cap celor de la Retim care trebuie să acopere cumva situație critică din pasajul Michelangelo. În fiecare dimineaţă, angajaţii societăţii de salubritate sunt trimişi să spargă gheaţa care apare în pasaj pe carosabil, deşi nu ninge. Asta a fost metoda aleasă de administraţia Robu, care, însă, la intrarea în pasaj nu a postat nicio avertizare pentru şoferii care intră în pasaj că există un pericol. Şi în această dimineaţă – doi angajați RETIM au făcut de strajă și au intervenit, ore în șir, pentru a sparge gheața formată la intrarea în tunel.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că, chiar în mijlocul carosabilului, la intrarea dinspre UVT, izvorăşte  apa care se scurge în pasaj. Așa cum se vede în fotografii și înregistrări, gheața formată peste noapte le-a dat bătăi de cap muncitorilor, care au spart-o cu lopeţile şi au împrăștiau sare în zona unde curge apa.

”Nivelul apei subterane e mai ridicat decât cel al carosabilului Pasajului Michelangelo, iar apa iese afară prin toate defectele de construcție existente”, a explicat profesorul Marin Marin de la Universitatea Politehnică.

Vă reamintim că pasajul Michelangelo a costat 48.000.000 de lei și a fost inaugurat pe 28 mai 2015, chiar în ziua în care primarul orașului, Nicolae Robu, a împlinit o vârstă rotunda : 60 de ani. Inagurarea faraonică a cuprins un mini-concert cu un cvartet de coarde de la Filarmonică, proiecții cu vizitele de lucru ale edilului pe șantier, distribuirea de diplome de excelență, discursuri și tăiere de panglici. La șase luni de la inaugurare pasajul a început să crape.


Dacă până acum primarul Nicolae Robu se lăuda tot timpul cu pasajul Michelangelo, de când au apărut informaţiile despre izvorul din pasaj, Primăria Timişoara a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă pe motiv că doar Nicolae Robu comunică pe acest subiect.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.