Șansă UNICĂ de a câștiga un bilet la cel mai frumos concert...

Șansă UNICĂ de a câștiga un bilet la cel mai frumos concert de Anul Nou de la Viena. Cum puteți participa

0
DISTRIBUIȚI

slider_startseite_gs

Măcar o dată-n viață Dunărea Albastră trebuie ascultată în Wienerphilharmoniker, adică la Filarmonica din Viena. Din data de 2 ianuarie oricine se poate înscrie la tombola care permite accesul la minunatul concert de Anul Nou.

Nu e prea simplu să fii în Musikverein, unul din cei 1700 de fericți la unul din cele trei concerte speciale ale filarmonicii vieneze.


Concertul de Anul Nou este de fapt cântat de trei ori: pe 30 şi 31 decembrie, apoi pe 1 ianuarie.

În perioada 2-23 ianuarie, în fiecare an, cei interesaţi se pot înregistra pe site-ul www.wienerphilharmoniker.at, pentru cele trei concerte speciale ale filarmonicii vieneze. La încheierea perioadei de înscriere, se va efectua o tragere la sorţi. „Toţi participanţii vor şti, până la sfârşitul lunii martie, care este rezultatul acestei trageri. Câştigătorii vor primi, prin poştă, anunţul că sunt posesorii râvnitelor bilete şi vor primi, ulterior, informaţii despre ce trebuie să facă mai departe”, explică reprezentanţii filarmonicii vieneze.

Pe site-ul Filarmonicii există o schemă a locurilor din sală, care include şi categoriile de preţuri. Pentru concertul din 1 ianuarie, o persoană nu poate cumpăra mai mult de două bilete. Preţurile variază între 30 şi 940 de euro.

Nu contează când faceţi înscrierile, şansele de câştig sunt egale pentru toţi participanţii. Nu există altă modalitate de a procura bilete pentru aceste trei concerte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.