Săptămână prolifică pentru Cristian Fenici. Căpitanul lui CH Poli, marcator la națională...

Săptămână prolifică pentru Cristian Fenici. Căpitanul lui CH Poli, marcator la națională și premiat pentru evoluțiile din campionat. Ce meci important urmează pentru România

0
DISTRIBUIȚI

cristian.fenici

Naționala României de handbal masculin a câștigat și al doilea meci disputat în această săptămână cu reprezentativa similară a Finlandei. Elevii lui Aihan Omer au trecut cu 36-29 de nordici în jocul din preliminariile CM 2017 iar printre marcatori s-a numărat și Cristian Fenici. Timișoreanul a înscris un gol spectaculos și a încheiat o săptămână bună, în care a primit și o distincție importantă.

Cristi Fenici a marcat un gol iar un alt timișorean, Mihai Sadoveac, a înscris trei goluri în succesul obținut și în retur cu finlandezii. Meci în care Vali Ghionea a fost golgheter, cu nouă reușite. La mijlocul săptămânii, în partida tur, Fenici marcase de trei ori iar Sadoveac a avut cinci goluri în contul său.


În victoria mai clară din deplasare, scor 34-21, a evoluat și un alt component al lui CH Poli, Demis Grigoraș.

Joi, ”tricolorii” dispută un meci decisiv în grupa preliminară 2, cu Austria, formație pe care trebuie să o depășească la măcar patru goluri diferență pentru a avansa la baraj după eșecul din tur.

Fenici, MVP român

Pentru Cristian Fenici prima săptămână completă de muncă din 2016 a fost una prolifică. Handbalistul timișorean nu numai că a punctat în jocuri oficiale ale naționalei ci a și fost desemnat cel mai bun jucător român din Liga Națională de handbal masculin în 2015. Coordonatorul lui CH Poli s-a aflat într-un cerc foarte select. În urma voturilor exprimate de antrenorii din Ligile Naţionale şi de membrii Departamentului Tehnic din cadrul FRH, Cristina Neagu şi Valentin Ghionea au fost desemnaţi cei mai buni jucători români. În timp ce Paula Ungureanu a fost desemnată cea mai bună jucătoare româncă din Liga Națională feminină. Isabelle Gullden, respectiv Jacov Vrankovic, au luat premiile destinate străinilor din campionatele interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.