ŞOCANT Un băiat de 12 ani din Timiş nu va mai vedea...

ŞOCANT Un băiat de 12 ani din Timiş nu va mai vedea niciodată cu un ochi din cauza unei petarde. Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

petarda

Caz şocant în judeţul Timiş. Din cauza unei petarde care i-a explodat în faţă, un băiat de 12 ani nu va mai putea vedea niciodată cu un ochi. Copilul a fost adus de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, iar medicii de la Secţia de Oftalmologie l-au operat imediat. Pentru că intervenţia chirurgicală nu a dat rezultate, băiatul a fost transferat la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti.

Băiatul din judeţul Timiş s-a rănit în timp ce aprindea petarde chiar în noaptea dintre ani, sub ochii tatălui.


Acestuia i-a intrat în ochiul drept o bucată de metal, de mărimea unei unghii, ce i-a produs leziuni grave la ochi. „Băiatul a ajuns la noi săptămâna trecută însoţit de tată, i-a intrat o bucată dintr-o petardă în ochi. A fost operat la ochiul drept şi apoi transferat la Bucureşti”, ne-au declarat reprezentanţii Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul Municipal Timişoara, unde băiatul a ajuns de urgenţă.

„Din păcate, şansele de vedere sunt foarte-foarte mici. Pe dinăuntru nu mai e nimic din structura ochiului aşa cum ar fi trebuit să fie”, a declarat pentru Pro Tv Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.