Sonatic a filmat un videoclip cu peripeţii, inspirat din clipul incognito al...

Sonatic a filmat un videoclip cu peripeţii, inspirat din clipul incognito al celor de la U2. Vezi de ce a intrat trupa în atenţia Poliţiei Locale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-803946766">

12552773_1230314213650043_7915505951604707251_n

Membrii trupei Sonatic au filmat un videoclip pentru piesa care dă titlul albumului lor de debut „Sunt“, în mai multe locuri publice din oraşul nostru. Filmările s-au lăsat cu peripeţii pentru membrii trupei, fiindcă au fost nevoiți să dea explicaţii reprezentanţilor Poliţiei Locale.

„Ideea exista de mai mult timp şi am fost inspiraţi de filmarea ingonito a trupei U2 în New York. Ne-am dat seama că un asemenea concert (recital) s-ar putea transforma într-un videoclip, iar piesa care se preta cel mai mult era „Sunt”, în care vizam societatea ce ne înconjoară la modul cel mai direct. Am ales locaţii atipice unde să fim cât mai aproape de oameni şi totul a fost foarte spontan. Am fost refuzaţi să filmăm pe spaţiul (credeam noi public) dintre clădirile Bussiness Center, şi ne-am mutat în staţia de tramvai din 700, unde am avut parte de cel mai numeros public. În Piaţa Traian am fost legitimaţi şi conduşi la microbuzul aparţinând Poliţiei locale, unde a trebuit să oferim mai multe explicaţii. Acolo am avut parte şi de un featuring cu om care strângea bani cântand la saxofon. Dorim să mulţumim mult echipei de filmare, care a fost compusă din Cristian Maghiar (doifilm) şi Virgil Babuscov. Abia aşteptăm să trecem la etapa de editare, şi să lansăm videoclipul“, ne-a declarat Bogdan Racz, solistul trupei.

Timişorenii de la Sonatic au lansat, odată cu intrarea în noul an, primul videoclip de la înființarea trupei, la piesa „Pierdut în dimineaţă”, o melodie care se regăseşte pe albumul lor de debut, numit „Sunt“. Discul a fost lansat la sfârşitul lunii noiembrie 2014, la Amplificat. Recent, formaţia a fost una din cele două câştigătoare ale ultimei semifinale a concursului GBOB România, şi a susţinut un concert în finala naţională a evenimentului, care a avut loc la Aby Bar, în Râmnicu Vâlcea. Piesa lor „Zboară” a fost inclusă şi pe compilaţia Global Battle of the Bands 2015, un material sonor ce oglindeşte scena de underground din ţara noastră.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.