Daniel Stanciu neagă, Sorin Drăgoi nu ar spune nu funcției de președinte...

Daniel Stanciu neagă, Sorin Drăgoi nu ar spune nu funcției de președinte la ACS Poli. Când se așteaptă city-managerul Timișoarei să se rezolve problemele financiare

0
DISTRIBUIȚI

sorin dragoi 1

ACS Poli nu are încă un înlocuitor numit oficial în locul demisionarului Liviu Anton. Managerul sportiv Daniel Stanciu neagă zvonurile că i s-ar fi oferit deja și acest post. O variantă-surpriză apărută pentru ocuparea funcției de președinte în club e Sorin Drăgoi. Pentru city-managerul Timișoarei insistă mai mulți apropiați ai echipei iar acesta spune că nu ar refuza o astfel de propunere.

Liviu Anton și-a dat demisia de anul trecut, dar deocamdată nimeni nu a preluat oficial prerogativele sale. Conducerea clubului nu s-a întrunit încă pentru a ratifica decizia. Contactat de PRESSALERT.ro managerul sportiv Daniel Stanciu a spus că ”nu e adevărat” că el e și noul președinte, informație apărută pe debanat.ro. Dar nici nu a dorit să comenteze posibilitatea: ”Nu mă interesează dacă… Deocamdată am alte probleme de rezolvat”.

În schimb, city-managerului Sorin Drăgoi i-ar surâde ideea de a conduce clubul de fotbal. ”Nu a fost nicio discuție oficială, doar trei-patru persoane din club mi-au spus că și-ar dori… În principiu da, aș fi de acord, nu e greu de gestionat clubul.


Sigur că da, am putea face treabă bună. Dar deocamdată nu e nimic concret, trebuie să avem răbdare câteva săptămâni”, a declarat Sorin Drăgoi pentru PRESSALERT.ro. Acesta a precizat că nu a purtat nicio discuție pe această temă cu primarul Nicolae Robu și nici cu președintele CJT, Titu Bojin, conducătorii defacto ai clubului.

Drăgoi a dat de înțeles, fără a intra în detalii, că clubul ar ieși din impas financiar la finele lunii ianuarie. ”Trebuie văzut ce se întâmplă mai departe. Mie îmi plac lucrurile clare. Vreau să vedem de la ce pornim. Au fost niște probleme financiare. Putem vedea mai multe la sfârșitul lunii ianuarie. Cred că atunci va sosi un răspuns”, a precizat Sorin Drăgoi. Clubul așteaptă în această lună în primul rând bani din drepturi TV, dar nu e exclus să sosească un răspuns și de la Curtea de Conturi în privința blocajului banilor dinspre autorități.

Ocupat cu funcția de city-manager al Timișoarei din anul 2012, Sorin Drăgoi crede că ar putea face față și provocării de a o conduce pe ACS Poli. Predecesorul său, Liviu Anton, acuza această problemă a timpului împărțit între job-uri. ”Îmi ocupă foarte mult timp, cu probleme grele (n.r. funcția de city-manager). Dar eu sunt dispus să mă înham la o muncă… Sunt convins că echipa se va salva de la retrogradare. Din punct de vedere al lotului stăm bine. Au fost aceste probleme financiare… Clubul e un ONG, se conduce ca orice firmă. Bineînțeles pe partea sportivă sunt prerogativele managerului sportiv, el răspunde de transferuri”, a conchis Drăgoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.