Grindeanu îi recomandă primarului Robu o pauză pentru că este „un om...

Grindeanu îi recomandă primarului Robu o pauză pentru că este „un om extrem de obosit psihic” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu4

Recomandări dure făcute în această seară de preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, pentru primarul Nicolae Robu. După ce presa naţională a preluat subiectul Mercedesului de serviciu de 74.000 de euro cumpărat de Retim pentru edilul Timişoarei, Grindeanu a atenţionat că acest subiect, prezentat de PRESSALERT.ro ar trebuie să fie investigat şi de organe ale legii, nu doar de presă. Mai mult, Grindeanu crede că primarul, prin modul în care se poartă, face rău oraşului.

„Ne afectează modul în care se conduce o primărie, ne afectează viața, în mod direct, fiecăruia dintre noi. Noi în acest moment credem că tot ceea ce înseamnă activitatea domnului primar Nicolae Robu, inclusiv exemplele din ultimele două zile, îmi arată că sincer chiar are nevoie de o pauză inclusiv pentru binele dânsului.


Aceste excese pe care le-am văzut inclusiv în direct pe anumite televiziuni naționale îmi arată un om extrem de obosit psihic, ca să nu spun altceva. Cred că inclusiv pentru dânsul pentru tot ceea ce înseamnă Nicolae Robu ca persoană dincolo de funcțiile pe care le-ați enumerat, cred că inclusiv pentru dânsul e nevoie, dincolo de nevoia orașului, de a lua dânsul o pauză. Eu pot să spun că sunt în această activitate politică de vârf de când am devenit președinte de filială în 2003. Și indiferent că au fost mandatele domnului Ciuhandu, domnule Boța, de Timișoara nu s-a râs, de Timișoara nu s-a râs niciodată după Revoluție, de Timișoara nu s-a râs din câte știu eu niciodată înainte de Revoluție ca să nu mai vorbim de ceea ce a însemnat Revoluția de la Timișoara pentru întreaga țară. De Timișoara în ultimii trei ani jumate se râde. Se face mișto. Se face mișto în Parlament și cât eram membru al guvernului pe holurile Guvernului, se face mișto la emisiuni, se râde. În momentul în care râzi de un primar, râzi de întregul oraș. Mie mi se pare că e nevoie să conștientizăm cu toții, dincolo de partidul politic din care face parte x sau y, că Timișoara nu merită să se râdă de ea. Timișoara nu merită să fie ținta bancurilor celor din București , celor din Constanța sau Iași”, a declarat invitatul. Grindeanu a conchis că proiectele SF prezentate de primarul Nicolae Robu sunt doar motive ca locuitorii altor orașe să facă glume pe seama Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.