Spitalul Judeţean din Timişoara va avea propriul elicopter SMURD, cu care vor...

Spitalul Judeţean din Timişoara va avea propriul elicopter SMURD, cu care vor fi salvate vieţile bolnavilor din vestul ţării. De unde va fi adus

1
DISTRIBUIȚI

elicopter_SMURD

Spitalul Judeţean Timişoara, cel mai mare din vestul ţării, va avea propriul elicopter SMURD, cu care vor fi salvate mai eficient vieţile bolnavilor. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş anunţau, în urmă cu câteva luni, că intenţionează să cumpere unul, dar secretarul de stat Raed Arafat a explicat că nu pot să existe două astfel de elicoptere în două oraşe aflate la doar aproximativ 50 de kilometri distanţă, la Arad şi Timişoara.

În aceste condiţii, s-a ajuns la concluzia ca elicopterul SMURD de la Arad să ajungă în capitala Banatului, iar cu banii pe care CJ Timiş voia să-i aloce pentru echiziţionarea unuia nou, se vor cumpăra cinci ambulanţe. Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, a anunţat că elicopterul SMURD va fi mutat la Spitalul Judeţean Timişoara în cel mult trei luni, pentru că mai sunt câteva lucrări de făcut astfel încât acesta să poată fi garat şi întreţinut.

„Avem promisiunea că elicopterul va fi adus acasă de la Arad.


Am vorbit cu domnul secretar de stat Arafat, am făcut pista, urmează să facem și celelalte amenajări pentru gararea elicopterului. În aceste condiții, vom mări numărul de ambulanțe care vor fi cumpărate de consiliul județean la cinci. În loc să cumpărăm un elicopter vom mări numărul de ambulanțe. Am vorbit cu domnul Arafat și nu puteau să rămână două elicoptere pe această zonă. Îl duceau în altă parte. Nu se pune problema dacă este al nostru sau nu elicopterul, a fost luat pe Timiș, dar funcționa de la Arad”, a explicat Titu Bojin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.