Străinii s-au întors la ACS Poli. Ce spune Pedro Henrique despre revenire...

Străinii s-au întors la ACS Poli. Ce spune Pedro Henrique despre revenire și ce altă noutate mai au timișorenii în lotul ”de criză”

0
DISTRIBUIȚI

pedro henrique

Astăzi a fost a doua zi dedicată vizitei medicale pentru jucătorii doriți în continuare la ACS Poli. Vestea bună pentru tehnicianul Florin Marin e că îi are din nou la dispoziție pe spaniolii Javier Hernandez și Fernando Llorente. Un alt străin revenit în Banat e Pedro Henrique, dar brazilianul mai are de tras pentru a reveni pe teren în jocuri oficiale.

Dacă ieri doar șase seniori au efectuat testările periodice la Policlinica pentru Sportivi, dintre care unul, Srgian Luchin, a și plecat între timp, nici azi situația nu era mult mai strălucită. Zicu, Belu, Bărbuț, Hernandez, Llorente și Ovidiu Popescu s-au numărat printre cei prezenți.


Lor li s-a mai alăturat un tânăr portar care s-a remarcat la juniori, e vorba de Daniel Rusu. Cel mai probabil mâine se va ști pe ce jucători din vechiul lot se poate baza Florin Marin în condițiile în care mulți dintre ”indezirabili” au negociat în această perioadă cu conducerea.

Pedro Henrique, înapoi

Poate cel mai optimist dintre actualii componenți e atacantul Pedro Henrique. Brazilianul e în revenire după operația de la ligamentele încrucișate și abia așteaptă să reintre pe teren. Golgheterul lui ACS Poli în sezonul trecut, jucătorul de 24 de ani s-a însurat între timp în țara natală, unde a urmat și un program de recuperare. El va deveni apt de abia la startul play out-ului de Liga I.

”Abia aștept să joc! Mă bucur că am revenit la Timișoara și mă antrenez cu colegii mei. Treptat, voi intra în ritmul normal. În circa o lună și jumătate voi putea fi apt 100% pentru a evolua în meciuri oficiale”, a declarat Pedro Henrique pentru acspoli.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.