Subapreciat la ACS Poli, Ion Timofte a fost numit într-o funcție importantă...

Subapreciat la ACS Poli, Ion Timofte a fost numit într-o funcție importantă la un club din Portugalia. Unde va activa fostul internațional bănățean

0
DISTRIBUIȚI

944955_1113801248643634_1806976379703871580_n

Plecat de la ACS Poli la finele sezonului trecut după un conflict cu Liviu Anton, fostul președinte al clubului, Ion Timofte a fost azi înregimentat de Boavista Porto.


La ultima formație din Portugalia pentru care a evoluat ca jucător fostul internațional a fost numit în funcția de director executiv.

Timofte a intrat deja în pâine la Boavista, club care a revenit după probleme financiare grave în anii trecuți. Președinte și apoi manager sportiv la ACS Poli, ”Tim” a evoluat pentru alb-negrii din Porto între 1994-2000. ”Din 2000 de când m-am lăsat m-au tot invitat cei de la Boavista să fac parte din club. Acum antrenor e fostul meu coleg. El e venit dinainte de sărbători, deci nu poate fi schimbat acum. Dacă în România se câștigă mai bine decît la Boavista, atunci nu vom aduce jucători”, a declarat Ion Timofte la Digi Sport.

Conform unui comunicat al clubului portughez Timofte a contribuit deja la rezolvarea unor situații. Boavista ocupă doar locul 17 în Primeira Liga iar în iarnă a fost numit antrenor un fost coleg de echipă cu ”Tim”, Erwin Sanchez.

Foto: Facebook / Boavista Futebol Clube

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.