Ţigări de contrabandă, de un sfert de milion de lei, capturate la...

Ţigări de contrabandă, de un sfert de milion de lei, capturate la graniţa româno – sârbă. Vezi cum au acţionat poliţiştii de frontieră

3
DISTRIBUIȚI

tigari marble masina

Poliţiştii de frontieră de la sectorul Cruceni au reuşit, duminică seară, să captureze un important transport de ţigări de contrabandă care intra în România din Serbia. În jurul orei 19,30, cu aparatura de termoviziune a fost observat un autoturism care se deplasa pe malul râului Timiş, dinspre frontieră spre interiorul ţării.


Imediat s-a dat alarma, agenţii trecând la interceptarea şi reţinerea persoanelor aflate în autoturism.

„Din verificări s-a stabilit că cele două persoane din autoturism sunt cetăţeni români, Constantin B.şi Adrian F. în vârstă de 38, respectiv 35 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş. În autoturism s-au descoperit 33 de baxuri şi 20 de cartuşe ce conţineau aproximativ 16.700 de pachete cu ţigări marca „Marble” si „Ashima”, nemarcate fiscal, în valoare de 250.500 lei, de provenineţă Serbia”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră Timişoara. Cei doi pasageri au fost reţinuţi şi sunt cercetaţipentru săvârşirea infracţiunii de introducere sau scoatere din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal şi deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigări şi  trecere frauduloasa a frontierei de stat. Astăzi vor fi prezentaţi judecătorului din cadrul Judecătoriei Timişoara, cu propunere de arestare preventivă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.