Timişoreanul tată a doi copii, diagnosticat cu o formă rară de cancer,...

Timişoreanul tată a doi copii, diagnosticat cu o formă rară de cancer, pentru care s-au mobilizat şi druckerii, a murit: „Încercaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte din viaţa voastră”

0
DISTRIBUIȚI

1891225_1488134094772760_5199880972903311348_n

Oameni cu suflet mare din întreg judeţul Timiş, şi nu numai, s-au mobilizat pentru a ajuta un tată a doi copii din Timişoara să iasă învingător din lupta cu o formă rară de cancer, în primăvara anului trecut. Din păcate, astăzi, inima lui Romeo Dan a încetat să mai bată.


La începutul acestui an, bărbatul în vârstă de 37 ani a fost internat în stare gravă în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara şi avea nevoie de sânge.

Pentru Romeo Dan au fost organizate o serie de evenimente caritabile şi chiar şi suporterii ASU Politehnica s-au mobilizat pentru a-l ajuta cu cheltuielile uriaşe. Timişoreanul a fost diagnosticat cu boala Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, în urmă cu trei ani. Au urmat şedinţe de radioterapie la Timişoara, dar şi un tratament cu citostatice extrem de costisitor la Szeged, banii necesari fiind strânşi cu sprijinul oamenilor cu suflet mare.

În vara anului trecut, Romeo Dan părea că se simte mai bine după o cură de citostatice, motiv pentru care a scris un mesaj pe Facebook prin care îi încuraja pe oameni să se bucure de viaţă, după ce s-a scuzat că nu a mai făcut-o de mult timp pentru că „aşteptând moartea nu prea mai ai chef de nimic”. „Trebuie să îmi ţin promisiunea de a-mi conduce fata la altar… sper doar să nu facă o nuntă ţigănească, adică la o vârstă fragedă. Pentru fata şi băiatul meu, pentru soţia mea, pentru familie trebuie să lupt să nu-i dezamăgesc. La sfârşitul acestui jurnal îmi permit să vă dau un mic sfat: nu vă mai stresaţi pentru orice lucru, încercaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte din viaţa voastră, uniţi aceste lucruri mărunte şi veţi realiza la sfârşitul fiecărei zile că sunteţi fericiţi”, îi încuraja Romeo Dan pe oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.