Timișoreni terorizaţi de un grup de ţigani care stau ilegal într-o casă...

Timișoreni terorizaţi de un grup de ţigani care stau ilegal într-o casă din Piaţa Traian. Cum îi atacă Robu pe parlamentarii de Timiș, inclusiv pe șeful său Vasile Blaga

0
DISTRIBUIȚI

dacilor7

O nouă dovadă că legile din România funcţionează în favoarea infractorilor poate fi găsită în aceste zile în Timişoara, unde mai mulţi locuitori sunt terorizaţi de rromi, însă poliţia nu poate face aproape nimic.

„Am primit sesizări de la cetățeni că sunt terorizați de niște indivizi de etnie rromă, dar nu etnia este cea care contează. Situaţia se petrece în zona Piața Traian. Cel mai frecvent sesizările au vizat strada Dacilor numărul 3. Am trimis de mai multe ori poliția care a identificat acolo oameni care locuiesc abuziv și li s-au aplicat amenzi. A fost identificat proprietarul, pentru că acei oameni locuiesc acolo datorită neluării măsurilor de către proprietari… Proprietarul este în Italia și nu reacționează.


În ultima vreme sesizările cetățenilor s-au intensificat. Ieri a avut loc o nouă descindere a poliției locale. Pur și simplu au intrat cu forţa acolo. Ei vin şi se reinstalează acolo în lipsa reacţiei proprietarului. Evacuarea forţată poate fi făcută la sesizarea proprietarului, de asta am sesizat legislaţia aiuristică, proprietarul e ste complet indiferent, el este bine mersi în Italia nu îl interesează nici că acolo spaţiile sunt insalubre nici că acolo s-au aciuit aceşti oameni”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Primarul nu a pierdut ocazia de a ataca parlamentarii, despre care a spus că “nu sunt interesaţi de binele public şi nu promovează legi în acest sens. Cu părerea de rău trebuie să constat că şi parlamentarii de Timiş s-au alăturat celorlalţi şi nu au schiţat până la ora actuală niciun gest în interesul Timişoarei. Am făcut apel la ei în mai multe rânduri cu diverse probleme şi ştiţi bine că nu s-a întâmplat absolut nimic. Am cerut precizări care să elimine nişte ambuguităţi de interpretări abuzive ale legii administraţiei publice locale, am cerut să intervină pentru obiectivele de interes pentru Timişoara, am cerut să intervină pentru ca autoritatea să se poată exercita împotriva răufăcătorilor, nu se întâmplă absolut nimic”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.