Timişorenii s-au mobilizat pe Facebook pentru a face o minune pentru un...

Timişorenii s-au mobilizat pe Facebook pentru a face o minune pentru un bărbat diagnosticat cu cancer. Cum îl poţi ajuta să trăiască

0
DISTRIBUIȚI

dragan blagoev

Timişorenii cu suflet mare, şi nu numai, sunt încurajaţi să facă o minune pentru un bărbat de 38 ani din oraş. Blagoev Drăgan este de meserie medic veterinar, căsătorit şi are un fiu de aproape şapte ani. Din păcate, viaţa timişoreanului s-a schimbat radical în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoare malignă pe vezica urinară.


A urmat o operaţie şi părea că totul este în regulă. Însă, recent boala a recidivat şi au apărut mai multe metastaze pe oase şi pe coloana vertebrală.

Acesta este motivul pentru care s-a recomandat un control amănunţit, o procedură de diagnostic extrem de scumpă, care nu se realizează în România, ci doar în Austria, la Spitalul AKH din Viena. Costurile pentru realizarea procedurii, plus cheltuielile de drum, cazare şi masă se ridică la aproximativ 3.500 euro, o sumă pe care Blagoev Drăgan nu şi-o permite. Tocmai de aceea, familia bărbatului a apelat la oamenii cu suflet mare, în speranţa că se va întâmpla o minune.

„Nu am crezut că se va întoarce boala, dar dacă Dumnezeu mi-a dat, înseamnă că pot să duc, pentru că el dă atât cât poţi să duci. Mulţumesc pentru ajutor. Orice fel de ajutor este binevenit. Să fiţi binecuvântați!”, a scris Blagoev Drăgan pe Facebook. Cei 3.500 de euro necesari pentru ca timişoreanul să ajungă la Viena trebuie strânşi până în data de 15 ianuarie. Donaţii se pot face în contul RO48UGBI0000582002397RON, deschis la Garanti Bank. Mai multe informaţii despre timişoreanul diagnosticat cu o formă rară de cancer găsiţi AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.