Timișorenii, tot mai implicați în proiectul „Alergotura”. Ce succese au înscris în...

Timișorenii, tot mai implicați în proiectul „Alergotura”. Ce succese au înscris în anul trecut

0
DISTRIBUIȚI

parc_alergator0008

Timișorenii au alergat mult în 2015. Proiectul Alergotura a câștigat tot mai mulți adepți. Împreună, aceștia au pus în 2015 Timișoara pe harta crosurilor naționale. ”Am creat mai mult zâmbet și mai multă bucurie prin alergare! Tot împreuna, 2016 va arăta mult mai voios, mai luminos și vom realiza cât de mult înseamnă comunitatea noastră”, transmit reprezentanții Alergotura.

2015 a însemnat mult pentru pasionații de mișcare din Timișoara. ”Timișoara se mișcă”, spun cei de la Alergotura, iar un prim eveniment, care a adunat peste 1000 de alergatori, a fost Timotion.


Au urmat Pe-un Picior de Plai la Pădurea Verde, alergarea de la Petrovaselo in vie sau 95 pentru Poli.

Alergotura a ajuns la Arad, în Apuseni, în Retezat.

Nu în ultimul rând, pe 10 octombrie, ziua în care Timișoara a depus dosarul pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii, Alergotura împreună cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a organizat cea mai populară alergare din oraș: s-a pornit din fiecare cartier al orașului rgare spre inima Timișoarei, locul de oprire fiind Bastionul. A fost modul în care timișorenii au învățat că această competiție, pentur titlul d eCapitală Europeană a Culturii, este ca o cursă, cu porțiuni frumoase, cu entuziasm, dar și cu obstacole pe care le putem parcurge și depăși în echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.