Titu Bojin susține că a găsit soluţia pentru a realiza centrul intermodal,...

Titu Bojin susține că a găsit soluţia pentru a realiza centrul intermodal, centura Timişoarei şi pentru a prelua aeroportul. Pe sprijinul cui contează

0
DISTRIBUIȚI

bojin ras

Anul 2016 readuce la viaţă un vis mai vechi în judeţul Timiş, cel al consensului spre binele oraşului. Mai exact, la fel ca în 2012, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, ar vrea ca parlamentarii de Timiş să susţină marile proiecte cu care USL a candidat. Aceleaşi idei erau promovate şi după câştigarea alegerilor din 2012, când parlamentarii au avut mai multe întâlniri cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi cu preşedintele CJT.

„Închei cu speranța că centrul intermodal de marfă, centura Timișoarei și preluarea aeroportului vor fi probleme prioritare și pentru parlamentarii noștri, cel mai mare grup parlamentar din toate județele din țară, în afară de București, și să poată să treacă și ei la realizări cele trei proiecte.


Dacă vom reuși anul viitor să avem prinse în bugetare centura sud, vom reuși să demarăm lucrările la centrul intermodal de marfă și să preluăm aeroportul, așa cum ar fi corect. Sunt dispus să mă întâlnesc cu parlamentarii, oricând doresc dânșii, pentru a face un bilanț și posibilitatea dânșilor de a susține proiectele județului Timiș în perioada următoare”, a declarat Bojin recent. Interesant este faptul că de fapt lipsa de interes pentu problemele Timişoarei sau ale Timişului a devenit un subiect numai bun de pasat dintr-o gradină în alta, pentru câştigarea simpatiei electorale, fără ca proiectele să fie măcar începute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.