Top 5 investigaţii PRESSALERT.ro în 2015. Vezi care au fost cele mai...

Top 5 investigaţii PRESSALERT.ro în 2015. Vezi care au fost cele mai SCANDALOASE încălcări ale legii dezvăluite

0
DISTRIBUIȚI

euro_1

PRESSALERT.ro a continuat şi în 2015 să facă investigaţii care dovedesc cum, zi de zi, bugetul de stat este fraudat şi cum autorităţile statului sfidează de multe ori legea mai rău ca infractorii de drept comun. Iată topul celor mai importante investigaţii PRESSALERT din anul trecut

PENSII UMFLATE ILEGAL PENTRU PROCURORI – Foşti procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara primesc pensii umflate lunar cu peste 1.000 de euro, printr-o manevră dubioasă la care au pus umărul atât fostul şef al instituţiei, Vasile Bâc, dar şi reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Timiş. Pentru a se justifica pensiile umflate s-au invocat articole de lege abrogate de mult.
FLAGRANT DE ACOPERIRE A FRAUDEI – Primăria Sânnicolau Mare a patentat o nouă metodă de mascare a furtului din bani europeni – reparații la lucrări care nu au fost niciodată executate, dar au fost plătite. PRESSALERT.ro a dovedit cum s-au aranjat lucrurile pentru firma Confort de administrația condusă de fostul pedelist, actual liberal, Dănuț Groza în proiectul de 83,6 milioane lei, finanțat din fonduri europene având ca obiect modernizarea şi reabilitarea infrastructurii urbane a oraşului.

HAOS ÎN PATRIMONIUL TIMIŞOAREI – Milioane de euro sunt pierdute anual de Primăria Timişoara din cauza haosului care există în patrimoniul municipalităţii.


PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că există contracte încheiate cu firme radiate sau că s-a inventat „fişa de calcul” pentru a se evita licitaţiile şi respectarea legislaţiei în privinţa închirierii imobilelor. Metoda patentată de administraţia CIuhandu a fost preluată şi perfecţionată de administraţia Robu.

ABUZ HALUCINANT AL JUSTIŢIEI – Justiţia a încălcat grosolan legea pentru a a afară chiriaţii dintr-un apartament. Ulterior, Primăria Timișoara i-a închiriat și apoi i-a vândut procurorului Ion Brașoveanu, acum procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara locuinţa. Chiriaşii s-au trezit că s-a dat sentinţa înaintea unui termen de judecată care era stabilit în şedinţă publică.

CUM SE MAI JEFUIEŞTE O PRIMĂRIE PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că banii comunei cărăşene Lăpuşnicu Mare au fost “sifonaţi”  prin intermediul unei firme care este controlată de primarul Ion Lala. Acesta, posesor al unui Porsche Cayen inmatriculat pe numele tatălui său care este pensionar la CAP, a recunoscut că este cel care controlează firma care a primit numeroase contracte de la primăria pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.