Traficantul care a încercat să introducă în țară cocaină de 10.000 de...

Traficantul care a încercat să introducă în țară cocaină de 10.000 de euro, arestat. De unde provin drogurile

0
DISTRIBUIȚI

foto cocaina

Sârbul care a intrat în țară cu cocaină de 10.000 de euro asupra lui a fost arestat preventiv, joi, pentru trafic internațional de droguri de mare risc.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timiş și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au depistat, miercuri, în flagrant delict, un bărbat în timp ce efectua o tranzacţie cu 100 de grame de cocaină.

Bărbatul a venit cu un microbuz de la Belgrad, iar pe raza localităţii Şag a coborât, pentru a distribui 100 de grame de cocaină.


Potrivit surselor din cadrul anchetei, drogruile au o valoare pe piață de 10.000 de euro.

”Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că drogurile ar proveni din Serbia. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore și prezentat magistraților, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţii infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc”, transmit reprezentanții Biroului de Presă al Poliției Timiș.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.