Traficul la frontiera de vest, supra-aglomerat de românii care se întorc la...

Traficul la frontiera de vest, supra-aglomerat de românii care se întorc la muncă în străinătate. Care a fost timpul de așteptare la vama Nădlac

0
DISTRIBUIȚI

inaugurare autostrada nadlac vama (8)

Mii de români care muncesc în occident și au revenit acasă pentru sărbătorile de iarnă au plecat în acest weekend înapoi spre vestul Europei, iar punctul de trecere a frontierei de la Nădlac de pe A1 a fost practic sufocat, polițiștii nereușind să facă față numărului mare de mașini pe care trebuiau să le controleze.

Pentru a accelera procesul, conform Digi24, autoritățile au deschis nouă benzi de circulație pentru trecerea graniței însă, chiar și așa, timpul de așteptare a depășit, sâmbătă seara, mai bine de o oră.


Coloana de mașini se întindea pe mai bine de un kilometru și la celălalt punct de trecere a frontierei de la Nădlac, pe DN 57, timpul de așteptare fiind de asemenea de aproximativ o oră.

Poliţiştii de frontieră se aşteaptă ca şi astăzi vămile să fie aglomerate și îi sfătuiesc pe cei care vor să iasă din România să folosească toate punctele de frontieră existente, astfel încât să nu mai existe blocaje în vămi.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.