TRAGEDIE într-o familie din vestul țării: doi copii au murit arși într-un...

TRAGEDIE într-o familie din vestul țării: doi copii au murit arși într-un incendiu. De la ce a pornit focul

0
DISTRIBUIȚI

incendiu casa timisoara isu

Mai multe autospeciale de pompieri au fost mobilizate astăzi, la primele ore ale dimineții, după ce un apel la 112 a semnalat un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Caransebeș din Arad.

Conform aradon.ro, în casă, se aflau, în total, 12 persoane: 10 copii și părinții acestora.


Două camere și bucătăria – în care dormeau cei 12 – au fost afectate în urma izbucnirii incendiului. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere și spumă, o autospecială de deblocare-salvare și o autospecială SMURD. În momentul sosirii pompierilor incendiul se manifesta generalizat la cele trei încăperi. Focul s-a propagat și la acoperiș.

În urma operațiunilor de stingere, pompierii au descoperit cadavrele carbonizate a doi copii. Restul familiei celor două victime, frații și părinții au scăpat nevătămați. Familia locuia într-o casă constuită din cărămidă și văiugă. Conform sursei citate, când a fost întrebat cum se numeau cei doi copii care au murit și care sunt vârstele lor, tatăl a spus că încă nu și-a dat seama care dintre cei 10 copii ai săi au murit.

Pompierii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, însă, specialarad.ro scrie că incendiul ar fi pornit de la un scurcircuit declanșat la o priză.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.