Tribut Bob Marley la Timișoara, cu artişti care vin în premieră în...

Tribut Bob Marley la Timișoara, cu artişti care vin în premieră în România

0
DISTRIBUIȚI

bobmarley

Pentru al cincilea an consecutiv, Timişoara îşi aminteşte de Bob Marley în cadrul unui eveniment tribut organizat de echipa Reggaelize it!. Invitaţii speciali din acest an sunt: Krak in Dub, producător francez de reggae/jungle în activitate de peste 20 de ani, şi Dark Angel, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi reggae din Marea Britanie.


Ambii artişti vin în premieră în România.

Evenimentul se va desfăşura în data de 6 februarie, la clubul No Name. Warm-ul va fi făcut de LionRiddims, producător reggae din Timişoara, iar la after-hours va fi prezent Vru Dubz (High Kulture), iar DJ-ul rezident este Happy Flow (Subsound Kru). Biletele de intrare la party costă 20 lei.

Robert “Bob” Nesta Marley (născut în 6 februarie 1945; decedat în 11 mai 1981) a fost un cântăreț, compozitor, chitarist și activist jamaican. El este cel mai cunoscut interpret de muzică reggae, și este privit ca un profet al mișcării ”Rastafari”. Printre cele mai cunoscute cântece reggae ale lui Marley sunt ”I Shot the Sheriff”, “No Woman, No Cry”, “Three Little Birds”, “Exodus”, “Could You Be Loved”, “Jamming’”, “Redemption Song”, și “One Love”. Legend, compilația de cântece ale lui Bob Marley lansată post-mortem, este cel mai bine vândut album reggae al tuturor timpurilor, cu mai mult de 25 de milioane de exemplare vândute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.