Un atacant experimentat cu CV în Olanda va semna cu ACS Poli....

Un atacant experimentat cu CV în Olanda va semna cu ACS Poli. Cine e jucătorul de la care timișorenii vor aștepta golurile VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

rajcomar

Timișorenii încearcă să-și rezolve un punct nevralgic printr-un transfer-surpriză. ACS Poli așteaptă în această seară sosirea atacantului Prince Rajcomar. În vârstă de 30 de ani jucătorul care evoluează pentru naționala statului Curacao are o experiență vastă în eșalonul secund olandez, unde a evoluat ultima dată la MVV Maastricht.

Numărul mic de goluri, 21 în 23 de partide, și faptul că Pedro Henrique nu e încă apt, a obligat-o practic pe ACS Poli să facă o mutare pentru ofensivă. Prince Linval Reuben Mathilda Rajcomar este numele complet al noului atacant pe care se vor baza bănățenii.

Fost coleg cu Afellay și Babel la naționala Olandei sub 20 de ani, Prince Rajcomar s-a despărțit oficial ieri de echipa din orașul natal, Maastricht.


Atacantul ajuns la 30 de ani a avut un start de carieră promițător, evoluând la Campionatul Mondial U20 din 2005. A debutat ca senior la Fortuna Sittard și a evoluat apoi pentru Utrecht în prima ligă olandeză, Eredivisie. A mai avut experiențe în Islanda și Ungaria, la Zalaegerszegi TE, marcând 14 goluri în 37 de apariții pentru maghiari. Precedenta aventură la Maastricht a fost una foarte bună, cu 16 reușite în 33 de meciuri în ediția 2011-12 . Sezonul acesta a reușit un gol și două ”assist-uri” în nouă partide pentru aceeași echipă, clasată pe 12 în Jupiler League, eșalonul 2 olandez. Mutarea sa la Timișoara a devenit posibilă și prin prisma salariului deoarece el acceptase din vară să evolueze la Maastricht cu statut de amator. Aparent Prince Rajcomar e într-o formă bună, reușind să înscrie un gol pe 8 ianuarie în amicalul cu Seraing United (Belgia).

5 goluri a marcat Prince Rajcoral în nouă apariții pentru naționala statului insular Curacao. Atacantul are și cetățenie olandeză

Foto: tjerkstramedia.nl

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.