Un consilier local din Timișoara a demisionat după doar o lună și...

Un consilier local din Timișoara a demisionat după doar o lună și jumătate în funcție. Ce partid profită de plecarea sa

0
DISTRIBUIȚI

juganaru2

Instalat la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut în funcţia de consilier local al Municipiului Timişoara din partea PNL, Iulius Jugănaru se retrage din Consiliul Local pentru a se putea concentra asupra postului de manager al Spitalului CFR din oraș.

Doctorul a intrat în consiliul local pe 20 noiembrie 2015, alături de Ioan Mateescu, după demisiile lui Ciprian Jichici de la PNL şi Radu Ţoancă de la PSD, Jugănaru fiind următorul conform listei întocmite pentru alegerile din 2012 de acum defuncta alianță USL.

„Decizia îmi aparţine.


Am renunţat pentru că eu am o altă activitate profesională pe care o consider extrem de importantă şi din cauza căreia nu pot face faţă unei alte solicitări. Nu pot face faţă unei alte solicitări, ca şi membru în Consiliul Local. Am studiat cu atenţie şi legislaţia în domeniu. Nu este o prevedere foarte clară (n.r. în privinţa incompatibilităţii) şi nu am vrut să dau naştere unor interpretări. Sunt pe principiul că trebuie să funcţionăm toţi în deplină corectitudine, inclusiv eu ca profesionist într-un anumit domeniu, inclusiv instituţiile statului. Decât să provoc discuţii, decât să existe speculaţii, am decis că e mai bine să renunţ”, a declarat Iulius Jugănaru pentru adevarul.ro.

Consilierul PNL ar urma să fie înlocuit, conform listei întocmite de USL acum aproape patru ani, de unul PSD, următorul nume pe acea listă fiind Luminița Țundrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.