Un medic din vestul ţării, plecat de mai mulți ani în Franţa,...

Un medic din vestul ţării, plecat de mai mulți ani în Franţa, revine la Timişoara pentru a ajuta cuplurile care-şi doresc un copil. Când are loc conferinţa gratuită

0
DISTRIBUIȚI

gravida-640x640

Cuplurile din Timişoara care-şi doresc să aducă pe lume un copil, dar nu pot să devină părinţi, sunt aşteptate să participe, săptămâna viitoare, la o conferinţă gratuită. Paul Pirtea, un arădean absolvent al Universităţii de Medicină din Timişoara, care lucrează la Institutul Cochin din Paris ca medic specialist în Medicina de Reproducere Umană Asistată, vine la Timişoara pentru a le da o mână de ajutor cuplurilor infertile.

Astfel, marţi, 26 ianuarie, de la ora 18.00, la Hotel Timişoara, sala Roma, va avea loc o conferinţă gratuită susţinută de medicul din vestul ţării. În spitalul din Franţa în care medicul lucrează sunt ajutate, anual, peste 2.500 de cupluri cu probleme de infertilitate să-şi îndeplinească cea mai mare dorinţă: de a avea un copil.


„Auzim tot mai des de cupluri care se străduiesc o perioadă îndelungată de timp să conceapă un copil şi când acest lucru nu se întâmplă, încep să se întrebe dacă nu cumva „sunt probleme”. Doctorul Paul Pirtea a ajutat deja câteva cupluri din Timişoara (şi nu numai) să rezolve problema infertilităţii, în prezent având copii sănătoşi, deşi toţi medicii le-au spus că este imposibil. Medicul de la Insitutul Cochin din Franţa vrea să ajute cuplurile din România care îşi doresc un copil”, transmit organizatorii.

Prin urmare, în cadrul acţiunii care va avea loc săptămâna viitoare la Timişoara, cei interesaţi vor putea afla care sunt principalele semne de infertilitate şi factorii care duc la această ipoteză în cazul femeilor şi al bărbaţilor, dar şi care sunt soluţiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.