Un nou mix lansat de timişorenii de la Maestros Del Ritmo face...

Un nou mix lansat de timişorenii de la Maestros Del Ritmo face furori în rândul amatorilor de dance music

0
DISTRIBUIȚI

maestros1

După o serie de 16 de compilaţii lansate de Maestros del Ritmo, artiştii timişoreni au lansat o ediţie specială, care marchează tranziția din 2015 în 2016 într-o notă mai underground decât precedentele mixuri.

Noul material, apărut sub numele de „Tech Me Home Baby, It’s Cold Outside“, este o ediție specială, iar la producția sa au lucrat trei artiști: Dirty Nano, John Trend și Elless. Echipa a reușit să ofere un input dinamic în sfera muzicii electronice, legând piese semnate de artiști celebri precum Eats Everything, Rene Amesz, Coyu, Benoit & Sergio sau Sandy Rivera.

La sfârşitul anului trecut proiectul timişorean Dirty Nano a lansat un nou remix, alături de John Trend.


Este vorba despre un remake făcut piesei „High on You”, hit-ul deep house produs de către DJ-ul german Sebastien, featuring Hagedorn pe vocal, care a apărut la label-ul The Bearded Man, ce aparține colosului Armada Music. Duo-ul Dirty Nano, sunt responsabili pentru remix-uri foarte cool precum „The Four Five Seconds Bootleg”, „The See You Again Bootleg” și „The Hello Bootleg”, piese cu mult succes în clubbing-ul național, precum și internațional. Nimeni nu știa cine stă în spatele conceptului destinat iubitorilor deep house/indie dance și nu disco, iar secretul a fost păstrat bine pentru primii ani, de la începuturile sale din 2011. Surpriza a fost cu atât mai plăcută când fanii le-au aflat identitatea celor ce aduc atât de mult vibe pozitiv în scena electronică. Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag sforile din spatele pseudonimului Dirty Nano.

Noul mix Maestros Del Ritmo poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.