UTIL Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara, CLARIFICĂRI privind taxele și impozitele pe...

UTIL Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara, CLARIFICĂRI privind taxele și impozitele pe anul 2016. Unde puteți consulta informațiile

0
DISTRIBUIȚI

bani

Schimbarea Codului Fiscal a adus o serie de confuzii legate de modul în care vor fi calculate taxele şi impozitele pentru anul viitor. Mai exact, de la impozitele pe clădiri la cele pe vehicule toate vor suferi modificări. Nu numai atât, dar, aşa cum ştim deja, proprietarii care îşi neglijează imobilele sau terenurile vor fi puşi să achite o taxă de paragină, adică impozit de cinci ori mai mare decât cel perceput în mod normal. Recent, aleşii locali din urbea de pe Bega au şi votat cotele cu care vor fi majorate impozitele, însă şeful Direcţiei Fiscale a Primăriei Timişoara, Adrian Bodo, a ţinut să precizeze că pentru a fi aplicate noile prevederi mai trebuie să apară nişte norme.

Directivele au apărut în cursul acestei săptămâni, iar pentru a veni în ajutorul plătitorilor de taxe din Timişoara, Direcţia Fiscală a postat pe site-ul propriu mai multe documente prin care arată concret modul în care se vor calcula noile impozite.


Toţi cei interesaţi pot găsi informaţii de ultimă oră despre persoanele și situațiile în care trebuie depuse declarații fiscale și cereri de scutire de la plata impozitelor, privind documentele ce trebuie anexate la declarația fiscală în cazul stabilirii impozitului și/sau taxei pe clădiri, aspecte privind modul în care se va stabili începând cu anul 2016 impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport și modelul de calcul impozit pe clădiri aferent anului 2016 comparativ cu anul 2015 pot afla date concrete. Detaliile complete pot fi accesate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.