Val de spargeri în Piața Unirii în timp ce Poliția Locală păzește...

Val de spargeri în Piața Unirii în timp ce Poliția Locală păzește ca pe sfintele moaște pasajul Michelangelo

1
DISTRIBUIȚI

piata unirii nou (11)

Localurile din Piața Unirii, care a fost inaugurată cu fast de primarul Nicolae Robu la sfârșitul anului trecut chiar dacă muncitorii lucrează în continuare la reabilitarea centrului istoric al Timișoarei, sunt ținta hoților.


Nu mai puțin de patru atacuri s-au înregistrat în ultima perioadă. În unul dintre pub-uri, hoții au pătruns și au răscolit toate sertarele, dar au plecat cu mâna goală pentru că patronul, care locuieşte deasupra, a auzit zgomot şi a coborât să vadă de ce întâmpla. Spărgătorii au golit de două ori magazia unui bar din piața, la distanţă de câteva zile. Ultimul atac a fost un eșec pentru că hoții au deschis geamul barului, dar nu au mai pătruns pentru că au văzut senzorul alarmei.

„La Poliţie ne-au pus să recunoaştem hoţii de pe un perete cu feţe de parcă i-am fi văzut. Înainte să înceapă lucrările în Piaţa Unirii era patrulă în permanenţă. Chiar dacă dormeau în maşină, măcar era maşina în piaţă şi nu aveau aşa tupeu hoţii”, a comentat proprietarul unuia dintre barurile din Piaţa Unirii. Vă reamintim că principalul obiectiv al Poliţiei Locale Timişoara a devenit pasajul Michelangelo, care este păzit în permanenţă, noapte aici fiind nu mai puţin de trei echipaje.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.