Veşti bune pentru fanii formaţiei Negură Bunget: logo aniversar, website nou şi...

Veşti bune pentru fanii formaţiei Negură Bunget: logo aniversar, website nou şi numele următorului album

0
DISTRIBUIȚI

negurabunget-640x426

După ce au avut parte de un 2015 extraordinar, în cursul căruia au susţinut nu mai puţin de 127 de concerte în întreaga lume, călătorind pentru asta peste 100.000 de kilometri, timişorenii de la Negură Bunget au o nouă serie de veşti bune pentru fanii lor.

„Suntem bucuroşi să anunţăm că următorul album Negură Bunget se va intitula ZI. A doua parte a trilogiei despre Transilvania, albumul ZI va explora elementele umane, tradiţiile, practicile şi obiceiurile care au format orizontul spiritual al localnicilor. Albumul va fi lansat în a doua parte a anului de casa de discuri germană Prophecy Productions“, au anunţat membrii trupei.

Tot la capitolul noutăţi, muzicienii au pregătit un website nou unde există şi un magazin online, iar în plus a fost dezvăluit un logo nou, care marchează cei 20 de ani de existență ai trupei.

„Noul nostru website, cu un design responsiv, e online – www.negurabunget.com.


Pentru prima oară avem şi un magazin online, unde sunt dinsponibile printre altele noua ediţie a albumului OM dublu LP, lansată de casa de discuri Blood Music, dar şi ediţia aniversară OM dublu digipak lansată de Aural Music. Suntem încântaţi să introducem logo-ul aniversar – 20 de ani Negură Bunget – pe care l-am dezvoltat alături de Ovidiu Hrin, de la Synopsis“, spun muzicienii.

negura bunget logo 20 ani

Printre concertele susţinute de Negură Bunget pe parcursul anului trecut s-a numărat şi evenimentul umanitar susţinut pentru victimele din clubul Colectiv în Parcul Rozelor din Timişoara, unde au cântat şi A.L.L. Friends Band, Virgula, Poşta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Pandora, Burning Table, Methadone Skies, și Implant pentru Refuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.