PNL Timiş, decizie cu privire la candidatura lui Adrian Orza pentru Primăria...

PNL Timiş, decizie cu privire la candidatura lui Adrian Orza pentru Primăria Şag. Vezi cum s-au încheiat negocierile

2
DISTRIBUIȚI

orza geana5

Consilierul local independent a fost inclus în sondajele liberalilor pentru potențialul candidat la primăria Șag, iar conducerea județeană a partidului a anunțat ce decizie a luat în privința comunei limitrofe Timișoarei.

Spre finele anului 2015, copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, anunţa că formaţiunea pe care o reprezintă a început un sondaj de opinie pentru a stabili cine este cel mai potrivit om pentru candidatura la primăria comunei Şag. La acea dată, Popa anunţa că printre cei incluşi în sondaj se numără şi Adrian Orza, fost viceprimar pe vremea când Timișoara era condusă de țărănistul Gheorghe Ciuhandu și actualmente consilier local independent.

Deși existaseră speculații privind faptul că Orza susține PNL în Consiliul Local Timișoara cu speranța că va fi la rândul său susținut să candideze pentru postul de primar la Șag, Orza a negat o astfel de înțelegere și a declarat că nu va accepta să candideze sub sigla niciunui partid.


Între timp, se pare că și liberalii din județul Timiș au ajuns la concluzia că Orza nu este potrivit pentru a intra în cursa din acest an cu susținerea lor.

Secretarul PNL Timiș, Marian Vasile, ne-a declarat în acest sens că „având în vedere că primarul actual al comunei Șag, domnul Venus Oprea, a optat pentru a nu mai candida în 2016, Biroul Permanent al PNL Timiș a validat în decembrie anul trecut candidatura domnului Daniel Precup, susținut și de domnul Oprea pentru a ocupa funcția de primar la alegerile din 2016. Acest vot în BPJ a fost dat în baza unui sondaj de opinie realizat cu patru pretendenți, domnul Daniel Precup fiind primul clasat. Filiala Timiș a analizat cu atenție situația comunei Șag, optând pentru un tânăr de perspectivă din organizația locală, în competiția cu ceilalți pretendenți printre care și domnul Adrian Orza, care a fost inclus în sondaj în mod obiectiv, noi dorind să avem o situație reală asupra perspectivei de a câștiga”.

2 COMENTARII

  1. adrian orza este cunoscut de timisorenii care s-au mutat in zona noua de case – manastire – iar consilierul lui venus este cunoscut de cei din satul vechi. problema este ca cei din zona noua sint mai putini (vreo 1-200 de case) si mai ales ca majoritatea au buletin de timisoara pentru a prinde un loc de scoala pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.