Weekend plin pentru polițiștii de frontieră din vestul țării. Ce mărfuri au...

Weekend plin pentru polițiștii de frontieră din vestul țării. Ce mărfuri au confiscat

1
DISTRIBUIȚI

contrabanda

Capturi importante de mărfuri de contrabandă au fost făcute de polițiștii de frontieră bănățeni în acest weekend.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravita- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au depistat două persoane, un bărbat şi o femeie din Timiş, care intenţionau să introducă în ţară mai multe pachete cu ţigări netimbrate, pe care le ascunseseră pe corp, sub haine.practic, cei doi traficanți se „îmbrăcaseră” la propriu, în țigări, pe sub hainele purtate.

1_2

„Ieri, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, s-au prezentat pentru a intra în România doi cetăţeni români, Gheorghe D.


şi Elena G., în vârstă de 30 respectiv 37de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş, pasageri într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în România. În baza unor informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului şi pasagerilor acestuia. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă si nedeclarată, pe corpul celor doi cetăţeni români, sub haine, cantitatea totală de 134 pachete cu ţigări netimbrate”, transmit polițiștii de frontieră. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.608 lei a fost confiscată, iar persoanele au fost sancţionate contravenţional.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – I.T.P.F. Timişoara au confiscat în urma unei acţiuni de combatere a contrabandei, pirateriei şi contrafacerilor, produse cosmetice, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de 12.187 de lei. Mărfurile erau transportate într-un autoturism Skoda, condus de cetăţeanul român Constantin B., în vârstă de 43 de ani. „La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia un număr de 284 de produse cosmetice, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute. Gorjeanul a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat produse dintr-un târg, cu scopul de a le comercializa pe raza judeţului Gorj”, au mai informat polițiștii.

1 COMENTARIU

  1. constatari de c..at,in ton cu profesionismul adjunctului pe operativ al inspectoratului !
    profesionistii promovati in functii pe criterii doar de unii stiute !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.