A X-a ediție a „Salonului Mirilor”, la Timișoara. Când are loc și...

A X-a ediție a „Salonului Mirilor”, la Timișoara. Când are loc și câte firme participă

0
DISTRIBUIȚI

nunta

Calendarul expoziţional al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş din acest an va fi inaugurat cu „Salonul mirilor”, aflat la cea de-a X-a ediţie, care va fi organizat la Centrul Regional de Afaceri, între 15 şi 17 ianuarie.

Ediţia din acest an reuneşte peste 70 de firme, branduri naţionale şi internaţionale, care vor expune o gamă diversificată de produse şi servicii specifice unuia din cele mai importante evenimente din viaţă, nunta.


Salonul din acest an oferă vizitatorilor superbe rochii de mireasă, costume de mire, toalete de gală, invitaţii şi mărturii, buchete de mireasă şi aranjamente florale, bijuterii şi accesorii dar şi oferte de organizare de nunţi, servicii de decorare, cofetării şi restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, închirieri de limuzine, servicii foto-video şi sonorizare, hair-styling şi make-up artists iar noutatea ediţiei este „White Friday”, care pune la dispoziţia cumpărătorilor 500 de rochii noi, fiecare la preţul de 1.000 de lei.

În prima zi a expoziţiei, la ora 18.00, sala Europa va găzdui o inedită paradă a modei care va prezenta rochii de mireasă şi de gală de excepţie din colecţiile celor mai renumite branduri naţionale şi internaţionale. În 16 ianuarie, între orele 12,00 şi 15.00, salonul organizează evenimentul „Spune DA pentru o zi”, care oferă şansa unei căsătorii de probă iar cei „proaspăt căsătoriţi” vor primi cadou o fotografie, o lecţie de dans şi vor participa la tombola care le oferă şansa de a fi răsplătiţi cu o cină romantică.

Deschiderea expoziţiei are loc vineri, la ora 12.00, la sala polivalentă a Centrului Regional de Afaceri, unde va fi prezent şi un invitat special şi „o poveste cu final fericit”. Salonul va putea fi vizitat între orele 10.00 şi 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.