Accident GRAV între Lugoj și Deva: trei oameni au murit, doi au...

Accident GRAV între Lugoj și Deva: trei oameni au murit, doi au fost răniți. Cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

accident adevarul

Trei persoane și-au pierdut viața în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 68A, între Lugoj și Deva, în localitatea Ohaba, în apropiere de limita județelor Hunedoara și Timiș, sâmbătă seara.

Conform adevarul.ro, un bărbat din Galați, care conducea dinspre Deva spre Timișoara, a încercat o depășire într-o curbă fără vizibilitate, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens invers.


Cele trei persoane aflate în mașina care circula regulamentar au murit pe loc.

„Pompierii salvatori şi personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean au făcut eforturi deosebite pentru resuscitarea celor doi bărbaţi. Toate manevrele de resuscitare aplicate aproape o oră nu au dat niciun rezultat, bărbaţii fiind declaraţi decedaţi de medic. Persoanele decedate au 34, 40 şi 48 de ani. Bărbatul decedat şi încarcerat a fost extras de pompieri din autoturism doar după îndepărtarea mai multor elemente componente ale maşinii. Bărbaţii răniţi aflaţi în al doilea autoturism implicat în accident au primit îngrijiri medicale, fiind politraumatizaţi în urma accidentului rutier. Din fericire rănile nu le-au pus viaţă în pericol, victimele fiind transportate la spital conştiente, cooperante şi stabile”, a transmis Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.