ACCIDENT grav la Poșta Mare din Timișoara, cu o victimă încarcerată și...

ACCIDENT grav la Poșta Mare din Timișoara, cu o victimă încarcerată și o altă mașină făcută praf UPDATE Cine a fost de vină FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

accident1

Accident grav petrecut în această după amiază pe strada Mihai Eminescu din Timișoara, în spatele Poștei Mari. Cele două autoturisme implicate au fost grav avariate, după cum se poate constata și din imaginile transmise pe pagina Orașul Timișoara, unul dintre acestea fiind proiectat într-un stâlp de pe trotuar. Din primele informații, se pare că o a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a elibera o persoană captivă în automobilul Mini Cooper.

accident2

Din fericire, în momentul impactului dintre cele două mașini, pe trotuar nu circula nici un pieton, pentru că, altfel, accidentular fi putut avea urmări tragice.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE  O tânără, aflată la volanul unui Mini Cooper a băgat în spital un bărbat, șofer și el, în urma unui accident rutier petrecut vineri după-amiaza, în zona centrală a Timișoarei.

La fața locului au ajuns pompierii cu o ambulanță SMURD și o autospecială cu apă și spumă.


Ei au asigurat măsurile PSI.

În fapt, tânăra de 33 de ani, care rula cu Mini Cooper-ul pe strada Traian înspre strada Grozăvescu, nu a acordat prioritate unui VW Polo condus de un bărbat de 38 de ani. „În urma impactului a rezultat rănirea șoferului din Polo. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, transmite Biroul de Presă al Poliției Timiș.

Bărbatul accidentat a fost preluat de o ambulanță și dus la spital pentru investigații și acordarea îngrijirilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.