ACS Poli ia un portar din Israel cu doar șapte minute bifate...

ACS Poli ia un portar din Israel cu doar șapte minute bifate în acest sezon. Ce spune Florin Marin despre noile transferuri și cantonamentul din Turcia

2
DISTRIBUIȚI

Ram-Strauss-Rafik-Djebbour

Timișorenii și-au găsit și portar din străinătate. Florin Marin a dezvăluit azi numele noului transfer pe acest post, Ram Strauss, un tânăr din prima ligă a Israelului, dar care a stat pe tușă în ultimul timp. Antrenorul lui ACS Poli și-ar mai fi dorit un mijlocaș central, dar spune că e mulțumit actualul lot format din 26 de nume.

Strauss (23 de ani) va fi înlocuitorul lui Kirschstein la ACS Poli. Portarul din Israel are și cetățenie cehă și a jucat în toamnă la Hapoel Tel Aviv, dar a evoluat doar șapte minute în etapa a doua deoarece a fost eliminat în meciul cu Bnei Sakhnin. În iarnă s-a mutat la Ironi Kiryat Shmona, dar nu a evoluat deloc în două runde și vine liber de contract în Banat. ”A venit un Strauss Ram, portar israelian, dar a venit ieri, îmi doream să vină să facă pregătirea cu noi. Am 26 de jucători în lot, îi includ și pe jucătorii tineri de la echipa a doua”, a declarat Florin Marin.

”Până acum l-am văzut doar pe dvd, nu a participat încă la antrenamente. Are talie, o vârstă bună. Mizez și pe Smaranda și Rusu, va fi concurență între cei trei”, a mai spus Marin despre capitolul goalkeeperi. Tehnicianul a precizat că e mulțumit de veniți: ”Manu Torres, Pisas, Prince, au jucat în toamnă. Am purtat discuții cu jucători români, dar am avut probleme cu ei, legat de durata contractului și financiar”.

Despre Marius Croitoru acesta a admis că are o clauză conform căreia trebuie să se antreneze cu echipa mare, dar ”nu e problema mea”.


Jucătorul nemaifiind dorit în lot pe un post acoperit de Zicu, Hernandez sau… Sorescu. ACS Poli a efectuat azi dimineață primul antrenament la Timișoara de la revenire, cu 22 de jucători, printre care și noii sosiți, Rajcomar, Suarez, Everon Pisas și Manu Torres.

acs poli new (12)

Mulțumit de stagiu, deși ”13 au jucat șase jocuri”

Florin Marin s-a arătat încântat de stagiul din Antalya, deși acesta a fost încheiat cu un blianț negativ în teste. ”A fost un turneu util, în mare măsură sunt mulțumit. Am întâlnit echipe bune, bine organizate, care ne-au pus destule probleme. Ne-am atins scopul. Am avut și probleme, am plecat cu 20 de jucători, dintre care patru au avut probleme în prima parte a campionatului. Am folosit jucătorii avuți la dispoziție, 13 au jucat șase jocuri. Am suferit numeric, s-a adunat oboseală și supralicitare. Sunt mulțumit de cum au răspuns. Jucătorii au trecut peste probleme”, a mai spus Marin.

”Sunt convins (n.r. că ne vom salva), echipa arată bine, suntem acoperiți pe majoritatea posturile, mai avem nevoie de un mijlocaș central, să vedem dacă putem să aducem pe parcurs. Au primit jucătorii o parte din restanțe, sunt mulțumiți”, a adăugat tehnicianul.

”Celelalte echipe s-au întărit. Voluntariul și la nivelul conducerii, cu Dragomir, Kassai, cu jucători de la Steaua, Viitorul, toate meciurile vor fi grele, pentru noi important acum e jocul cu Voluntariul… I-am observat la trei jocuri în Turcia”, a conchis Marin despre adversari.

ACS Poli va mai disputa un joc de verificare, duminică, la 11, cu Millenium Giarmata.

Foto: gol-futbol.com

2 COMENTARII

  1. Ce idioti … ce transferurii ,, toate epavelee ce nau jucat nici prin ligile inferioare am adus … il tinem pe Croitoru la echipa a 2 a si il platim regeste si aducem mult mai slabi ca el sa joace ..am trimis la echipa a 2a jucatori care erau mai buni ca aceste noi transferurii ,,,si i patim degeaba ,,, stai ca daca Poli nu plateste celor care siau depus deja memoriu .. in cel mult 14 zile ..vom fi depunctati cu 12—-20 puncte ,,, si oricum retrogradam sigur ,,la ora actuala suntem cei mai slabi si Petrolu e peste noi ..si sa nu uitam ca noi jucam cu 9 puncte pe masa contra Petrolului…acest Flocea un expert in arta RETROGRADARILOR ne va duce si pe noi in liga a 2 a ..si idiotul ala de Stanciu nea adus numai lepre cu comisioane … dar le merge ca doar il avem pe acest Primar care se crede Becali pe bani nostri ,,un debil mintal in ale fotbalului …RUSINE…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.