ACS Poli încearcă să-și atragă fanii la stadion de Sfântul Valentin. Cine...

ACS Poli încearcă să-și atragă fanii la stadion de Sfântul Valentin. Cine va beneficia de intrare gratuită cu FC Voluntari

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli cfr (14)

Mai sunt doar trei zile până la primul joc oficial din 2016 pentru ACS Poli. Revenirea la meciurile din Liga I coincide cu ”Ziua Îndrăgostiților” iar bănățenii vor să profite de acest aspect pentru a-și atrage mai mulți suporteri la jocul cu FC Voluntari. Mai precis, mai multe fane.

Deși numele adversarului nu e foarte atractiv, ilfovenii au făcut multe mutări în această iarnă, având împrumutați jucători de la Steaua și Viitorul, dar și un ex-polist pe bancă, Ioan Viorel Ganea.

”#GiveAway pentru îndrăgostiții alb-violeți” e numele campaniei prin care ACS Poli încearcă să-și atragă mai mulți spectatori la jocul cu FC Voluntari.


Astfel, pentru fiecare domnișoară care vine însoțită de partenerul ei accesul la meci va fi gratuit. Pentru îndrăgostiți au fost rezervate locuri în sectorul C al tribunei I.

Biletele pentru meciul de duminică au fost puse în vânzare la biroul de la vestiarele arenei ”Dan Păltinișanu” și pot fi achiziționate și online. Un tichet la peluză costă 10 lei, în timp ce la tribuna I și II prețul e de 15 lei. 25 de lei trebuie să scoată din buzunar fanii care vor să stea la tribuna 0.

Meciul ACS Poli Timișoara – FC Voluntari se dispută duminică, 14 februarie, de la ora 16.30, în etapa a XXII-a a Ligii I. Pentru meciul de Sf. Valentin se cunoaște deocamdată doar observatorul de joc, în speță Cristian Vasc din Tg. Lăpuș. Toate partidele rundei au grad de risc mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.