ACS Poli mai are un obiectiv secundar pe final de campionat. Ce...

ACS Poli mai are un obiectiv secundar pe final de campionat. Ce planuri se fac în legătură cu palmaresul vechiului club

0
DISTRIBUIȚI

marin stanciu

Timișorenii vor lupta pentru salvarea de la retrogradare în această primăvară în play out-ul Ligii I. Pe lângă acest obiectiv, ACS Poli își propune și un loc cât mai bun la finele sezonului regulat deoarece ultima tranșă din drepturile TV va veni și în funcție de poziția din clasament.

Managerul sportiv al bănățenilor spune că tranșa a doua din rata a doua din drepturile TV va sosi la finele sezonului regulat și suma va fi ”în funcție de locul ocupat”. ”Orice loc în plus primează. Nu e diferență mare pentru play out. De la locul 7 în sus e destul de mare. Noi nu putem să ajungem acolo. Noi am estimat pentru locul 11, sunt în jur de 100 de mii (euro)”, a declarat Daniel Stanciu.

Pentru timișoreni suma e vitală în condițiile în care răspunsul de la Curtea de Conturi e ”în aer”. ”Suntem într-o situație destul de delicată.


Și ieri (n.r. vineri) ne-am întâlnit cu domnul Robu și domnul Bojin și avem promisiunea că în perioada imediat următoare lucrurile se vor rezolva. Am ajuns la o altă strategie până la finalul sezonului. Sperăm să ieșim cu bine”, a mai precizat Stanciu. ACS Poli continuă să se uite și spre mediul privat, deși nimic nu s-a concretizat până acum.

Există și planuri încă neclare legate de cum va beneficia actualul club de palmaresul istoric al Politehnicii. Cel mai probabil, dacă lucrurile decurg pozitiv pentru trupa de pe ”Dan Păltinișanu”, la anul va dispărea și particula ”ACS” după trecerea de la alb-negru la alb-violet. ”Nu pot să dau multe amănunte, urmează să depunem toate actele in dosarul de licențiere, ni s-a comunicat că au revenit actualului club. Așa era și normal. Era un process între societatea domnului Boiț și Politehnica lui Marian Iancu, era clar că va câștiga prima societate. Normal că e un pas înainte, continui să cred că principalul atu vor fi rezultatele. Până în vară trebuie să reușim să menținem echipa în Liga I. Din vară sunt convins că vom aduce mai mulți spectatori. Oricum suntem în top, dar departe de posibilități”, a conchis Daniel Stanciu.

ACS Poli o întâlnește pe FC Voluntari azi, de la ora 16.30, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.