Alex Nimely, al nouălea transfer realizat de ACS Poli! Ultimul venit, reprezentat...

Alex Nimely, al nouălea transfer realizat de ACS Poli! Ultimul venit, reprezentat de un potențial investitor străin. Vezi cu cine a discutat Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

12419128_10154428836752119_1393465434407633370_o

ACS Poli l-a transferat și pe englezul Alex Nimely, fost atacant la Manchester City. Cel de-al nouălea jucător sosit în iarnă la timișoreni a fost însoțit la semnarea contractului de Kenneth Andam, un cetățean american cu origini ghaneze care deține o firmă nouă de impresariat. Acesta a purtat discuții preliminare cu Nicolae Robu și s-ar fi interesat de posibilitatea ca el sau cei pe care îi reprezintă să investească în clubul de fotbal.

Nimely (24 ani) a semnat ”în sfârșit” cu ACS Poli, așa cum nota pagina de Facebook a lui Nana Sanzule Manwere Andam. Acesta e noul nume ”regesc” al lui Kenny Andam după primirea unei distincții la începutul anului în țara de origine. Fost atlet în SUA, participant pentru Ghana la JO din 2000 de la Sydney, acum în vârstă de 40 de ani, el are un CV cel puțin interesant. A fondat mai multe companii în domeniul tehnologiei informației și a lucrat inclusiv la Microsoft.

Un nou proiect al său e Prolific Sports Inc., firmă de impresariat care are în portofoliu nume precum David West sau Rasual Butler (ambii San Antonio Spurs / NBA).


La capitolul fotbaliști se află și Uriah Asante, trecut ”meteoric” prin România la Astra Giurgiu.

Aseară, Andam a vizionat jocul ACS Poli – Petrolul (1-0), dar nu a oferit prea multe detalii despre planurile din Banat. Deja se speculează pe o investiție formată din șapte cifre. ”Suma va fi negociată la vremea potrivită. Mi-a plăcut dedicarea și tenacitatea jucătorilor. Sunteți o țară cu mulți jucători talentați. Vreau să văd că echipa ajunge cât mai sus, pentru că are potențial”, a spus Andam citat de oradetimis.ro.

12792175_10154426416047119_1440279502206782613_o

Cet e că potențialul investitor Nana Sanzule Manwere Andam (foto, stânga) s-a arătat încântat de primirea făcută de Nicolae Robu și a postat pe Facebook fotografii de la înrevederile cu oficialii timișoreni.

Nimely închide lista

Alex Tchuimeni Nimely e al nouălea transfer al bănățenilor. Englezul are și el origini africane, fiind născut la Monrovia în Liberia. Cel mai probabil el e ultimul transfer al iernii. Sosirea atacantului îl va scoate mai mult ca sigur pe Marius Croitoru de pe lista de 25 a timișorenilor pentru play out.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.