Alexandra Uşurelu susţine două concerte în Timișoara: „Mi-am dorit mult să le...

Alexandra Uşurelu susţine două concerte în Timișoara: „Mi-am dorit mult să le prezint timișorenilor varianta de concert cu band și cvartet de coarde“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

alexandrausurelu

Alexandra Ușurelu va susţine două concerte în orașul de pe Bega, spectacolele fiind incluse în cadrul celor două turnee în paralel pe care artista le susţine în întreaga ţară. Prima întâlnire cu fanii timişoreni va avea loc vineri, 26 februarie, la librăria Cărtureşti (Mercy), de la ora 19.00.

Împreună cu producătorul și compozitorul Bobby Stoica, artista va susține un concert acustic de 30 minute în formulă de voce și pian, în timpul căruia cei doi vor prezenta poveștile din spatele albumului „La capătul lumii” și vor răspunde întrebărilor publicului și a jurnaliștilor.


Momentul artistic se va încheia cu o sesiune de autografe, intrarea fiind liberă. Cea de-a doua întâlnire cu publicul va avea loc duminică 28 februarie, de la ora 20, la Teatrul Maghiar De Stat Csiky Gergely, acest eveniment fiind sold – out.

„Când faci muzică, ai nevoie și de un strop de noroc care să dea strălucire muncii tale. Norocul meu este să pot cânta pentru oameni care preferă să-și aleagă muzica, oameni care sunt atenți la detalii și care duc povestea mai departe. Publicul meu este cel mai bun promotor al meu, iar cea mai mare dovadă sunt sălile pline la concerte. Duminică, pe 28 februarie, voi încheia turneul #PUR la Timișoara, unde voi susține încă un concert cu casa închisă. Mi-am dorit mult să le prezint timișorenilor varianta de concert cu band și cvartet de corzi și mă bucur mult că au primit atât de frumos vestea acestui concert special pentru mine”, ne-a declarat artista.

Foto: Facebook Alexandra Uşurelu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.