Aniversare specială pentru chitaristul timişorean Horea Crişovan: „Cel mai frumos cadou a...

Aniversare specială pentru chitaristul timişorean Horea Crişovan: „Cel mai frumos cadou a fost că s-au cântat doar compoziții de-ale mele“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-876237469">

12742493_554891191358623_6954128214741646823_n

Prietenii binecunoscutului muzician timişorean Horea Silviu Crişovan au avut parte de un concert deosebit, luni, 22 februarie, în Sala Baroc a Muzeului De Artă unde, cu ocazia zilei de naştere a artistului a avut loc un concert extraordinar.

Înainte de finalul spectacolului, cei prezenţi i-au cântat „La mulţi ani“ artistului care a împlinit ieri frumoasa vârstă de 43 de ani, iar, pe scenă, alături de el s-au aflat şi „doi bărboşi“ – după cum i-a prezentat la faţa locului – Ilie Stepan şi Florin Cvaşa „Flocea“. „Cel mai frumos cadou a fost că aseară s-au cântat doar compoziții de-ale mele. Mulţumesc lui Ilie și Florin că au acceptat să vină și să mă ajute muzical și sufletește A fost frumos că a fost liniște și am putut fraza muzical tot ce am avut în suflet. Am cântat despre Dragostea.Universul.Războiul.şi Munții din viața mea. Este prima dată când m-am aniversat în public… Probabil că nu și ultima. Am cântat în fiecare an de ziua mea, dar nu în cadru organizat. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca acest concert să se întâmple“, ne-a declarat Horea.

Printre piesele care s-au auzit la faţa locului s-au numărat şi compoziţii incluse pe materialul discografic de autor, „My Real Trip”, „compoziţii proprii înregistrate pe parcursul a zece zile, în garsoniera mea de 23 de metri pătraţi“, după cum spunea artistul.

Foto: AltRadio

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.