Arădenii atacă Timișoara, după un SCANDAL legat de băncile amplasate în gară:...

Arădenii atacă Timișoara, după un SCANDAL legat de băncile amplasate în gară: „Apucături de jupâni, slugi la stat, vinituri”. Vezi ce i-a scos din pepeni

3
DISTRIBUIȚI

banci-gara-arad

Arădenii sunt scandalizaţi de băncile montate în Gara CFR Arad, pe care scrie „Regionala Timişoara”. Un arădean (Emanuel Holhos) a distribuit fotografiile pe Facebook, unde adăugat şi o simulare în care pe băncile respective e scris „Municipiul Arad”, iar reacţiile nu au întârziat să apară, scrie newsar.ro.

Utilizatorul Sele Studio, citat de newsar.ro a scris: „CFR, la fel ca alte companii feroviare naționale, este împărțit din perioada interbelică, în regionale.


Asta, pentru o mai bună organizare și funcționare. De aici până la mitocănia și prostia unor melteni din Regionala CF Timișoara, e cale lungă. Apucături de jupâni, slugi la stat, vinituri în Timișoara, care nu au cum să-și imagineze că fiecare loc își are numele său, personalitate, istorie și mândrie.”

Şi mai vehement a fost Adrian Mureşan, preşedintele filialei judeţene a Partidului România Unită: „«Municipiul ARAD» era corect. Avem autoritati fara gram de mandrie locala, fara simtul apartenentei la comunitatea noastra, fara coloana si fara ratiune!”

3 COMENTARII

  1. Incredibil ce forme de fobie viscerala pot dezvolta unii vecini aradeni la adresa oricarui lucru legat de Timisoara. Vorba unui comentariu din articolul originar: „daca regionala CFR s-ar fi numit Vest, individul ar fi fost multumit”. Noroc ca asemenea fobii le dezvolta indivizi care in citiva ani vor iesi din peisaj in mod natural, tinerii avind o atitudine mult mai realista, de colaborare intre cele 2 orase. Tandemul Timisoara-Arad a avut anul trecut exporturi de 7,2 mld €. In aceeasi perioada, Capitala a exportat bunuri in valoare de 7,9 mld €. Semnificativ.

  2. Asa si? Se intampla lucruri mult mai grave…un exemplu din multe: trenurile sunt infecte, fie ca sunt din Timisoara sau din Arad sau din orice oras din tara. Din punctul meu de vedere, strict personal putea sa scrie si TOKYO!! Mai grav mi se pare design-ul!! E groaznic!! Stiu ca sunt in Arad, ma anunta cand ajung in gara, nu trebuie sa vad pe fiecare banca: aa sunt in Arad, mai merg 2 pasi, oare unde sunt? aaa sunt in Arad…ce bine ca exista banci care sa-ti amintesca unde esti..pfff Mai bine nu puneau nimic nici o tabla comunista! In incheiere fontul folosit de regionala timisoara arata clar mai bine decat Times new Roman din Arad, asta tot din punctul meu de vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.