ASU Poli, fără succes în teste. Alb-violeții au remizat cu liderul din...

ASU Poli, fără succes în teste. Alb-violeții au remizat cu liderul din D-Arad la finalul cantonamentului. Vezi concluziile lui Sorin Brîndescu

0
DISTRIBUIȚI

12628378_967892429961886_933011300889782976_o

ASU Politehnica nu s-a impus nici în cel de-al treilea amical al iernii. Timișorenii au jucat azi la revenirea din stagiul centralizat cu Crișul Chișineu Criș, campioana de toamnă a Ligii a IV-a Arad, partidă încheiată cu un spectaculos 3-3! Pentru liderul din C4 juniorul Marius Marin a marcat o dublă.

După formația din Cermei (locul 3 în D-Arad), alb-violeții au avut de furcă și cu elevii lui Alin Drăgan. Partida cu CS Crișul s-a desfășurat pe un teren destul de bun la Socodor în județul vecin, timișorenii fiind pe drumul spre casă după cele zece zile de pregătire în regim ”spartan” la Moneasa.

Echipa arădeană a deschis scorul, dar mijlocașul Marius Marin a egalat rapid în minutul 6. Tânărul care cochetează cu Inter Milano a restabilit egalitatea la 2 în minutul 43. Totuși, formația din Chișineu Criș a reușit să conducă și cu 3-2, scor de la care s-a reluat partea secundă.


ASU Poli a făcut o repriză secundă mai bună după greșelile defensive din primele 45 de minute și a mai înscris o dată prin atacantul Alex Bădăuță.

”A fost un joc la final de cantonament, în care am urmărit unele aspecte, pe care însă nu le-am îndeplinit prea bine. Toată lumea era cu gândul acasă. În prima repriză am primit trei goluri, am comis multe greșeli în apărare. Dar în partea a doua ne-am mișcat mai bine, băieții au încercat să respecte ceea ce le-am cerut”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Druckeria.ro.

ASU Poli a rămas fără succes în amicale, după 2-2 cu Satu Mare și 1-2 cu Cermei, dar tehnicianul timișorenilor spune că a fost o perioadă concentrată pe acumulare. ”Sunt mulțumit de modul în care au muncit, s-au antrenat foarte bine, cu multă responsabilitate. Cred că am făcut ceea ce a trebuit în acest cantonament și sperăm ca rezultatele să se vadă în jocurile din returul campionatului”, a specificat Brîndescu pentru aceeași sursă.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Contescu, Gălan, Todorov, Taub – M. Stancu – Vucea, Țugui, M. Marin, Ghinescu – Sulea. Au mai intrat Rogojină – Stefanovici, Bilia, Ugocian, Damian, Rebenciuc, D. Codrea, P. Peter, Bădăuță și Tulcan. Antrenor: Sorin Brîndescu.

ASU Poli revine acasă, dar, conform programului anunțat încă de anul trecut, urmează să joace un nou test pe teren străin. Mai exact, miercuri, 10 februarie, de la ora 15, vor juca în Ungaria, la Szeged cu Szeol (L3). Primul test acasă va fi pe 13 februarie cu Șoimii Pâncota, grupare care se aflat însă într-o situație delicată.

Foto: ASU Politehnica / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.