ASU Politehnica va face și a treia mutare a iernii. Juniorul aflat...

ASU Politehnica va face și a treia mutare a iernii. Juniorul aflat în vederile lui Lazio rămâne la liderul C4. Unde ar putea fi împrumutat un alb-violet

0
DISTRIBUIȚI

reunire asu poli (27)

Deși alb-violeții au anunțat că se vor baza tot pe un lot de 23 de jucători în retur, numărul celor aflați în stagiul de pregătire de la Moneasa s-a mărit. Puștiul Patrick Peter, care a debutat pentru ASU Poli în amicalul cu Olimpia Satu Mare, va fi împrumutat de la LPS Banatul.

Tânărul jucător l-a convins pe Sorin Brîndescu că poate face față Ligii a III-a deși nu a împlinit încă 16 ani. Patrick Peter s-a remarcat în 2015 la juniorii lui ACS Poli, unde evolua de obicei extremă. Timișoreanul crescut la LPS Banatul, unde a revenit în iarnă, a fost și în Italia, unde era în cărți pentru o mutare la juniorii lui Lazio. Acolo unde a ajuns în schimb un alt coleg format la LPS, portarul Ionuț Rus, care de asemenea a impresionat între puștii clubului de Liga I.

12573105_794359437375920_3460862767379535045_n

Inițial Patrick nu era în vederile alb-violeților decât din vară, dar și-a dorit o șansă acum, pe care se pare că a fructificat-o cu ocazia amicalului din weekend cu divizionara secundă Olimpia (scor 2-2).


Meci în care a fost folosit în prima repriză ca atacant. Juniorul va fi împrumutat la ASU Poli până în vară și apoi se va discuta despre o posibilă nouă înțelegere. Foarte probabil el va și ultima mutare a iernii pentru timișoreni.

ASU Poli, lider în C, i-a mai transferat în iarnă pe Miodrag Todorov (ex-Mama Mia, ACS Poli) și Andrei Sulea (ex-Bihor). Primul acuză ușoare probleme medicale în această perioadă la Moneasa, acolo unde echipa lui Sorin Brîndescu se află cantonată. Miercuri, timișorenii vor disputa un nou test, cu Gloria Lunca Teuz Cermei (D-Arad).

La capitolul despărțiri, pe lângă tânărul fundaș Aldea, care se mută cu școala la Alba Iulia. ASU Poli nu va mai miza pentru retur nici pe Alex Rus. Tânărul atacant și-a găsit echipă de împrumut. El debutând într-un amical pentru ACS Ghiroda, unde se află din nou sub comanda lui Paul Codrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.