Autocarul Petrolului Ploiești, parcat BIZONIC în centrul Timișoarei. Vezi unde a ”ancorat”...

Autocarul Petrolului Ploiești, parcat BIZONIC în centrul Timișoarei. Vezi unde a ”ancorat” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

autocar petrolul (3)

”Lanterna roșie” a Ligii I a sosit în Banat pentru duelul din această seară cu ACS Poli, foarte important în lupta din subsolul clasamentului. Din păcate șoferul autocarului echipei Petrolul Ploiești nu s-a chinuit prea mult să găsească loc de parcare regulamentar în Capitala Banatului, dovadă stau imaginile de azi.

Autocarul Petrolului a fost ”ancorat” azi în centrul orașului Timișoara în mod sfidător între două parcări ”mari și late”. Una dintre ele privată, cea a hotelului din zonă, și care se vede din imaginile trimise de fotograful nostru că era destul de liberă, cealaltă aparține de CJ Timiș.


Șoferul prahovenilor a preferat însă o variantă ”lejeră” cu ocuparea aproape în totalitate a trotuarului precum și a pistei pentru biciclete pe acel tronson.

Meciul dintre ACS Poli și Petrolul începe deseară la ora 20.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Arena timișoreană a avut și ea probleme cu parcările după ultimele idei ”edilitare”. Va fi interesant de urmărit dacă pe teren tactica ploieștenilor va fi una de tip ”autobază”.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.