BATJOCURĂ Primăria Timişoara, act AGRAMAT pentru numirea Luminiţei Ţundrea în funcţia de...

BATJOCURĂ Primăria Timişoara, act AGRAMAT pentru numirea Luminiţei Ţundrea în funcţia de consilier local. Cum a fost „botezată” pesedista UPDATE Mutarea a fost oficializată

0
DISTRIBUIȚI

lol undrea

Limba română le dă mari bătăi de cap angajaţilor din Primăria Timişoara. Astfel, niciun plen nu trece neobservat graţie greşelilor din actele aferente proiectelor de Consiliu Local. Trebuie spus că multe dintre acestea sunt pline de greşeli sau sunt redactate fără diacritice. Un exemplu de ultimă oră în acest sens este actul prin care consilierii locali ar trebui să aprobe acceptarea pesedistei Luminiţa Ţundrea în Consiliul Local Timişoara pe locul vacantat de Iulius Jugănaru, membru PNL, care în calitate de director al Spitalului CFR a renunţat la funcţia de consilier local, după numai câteva săptămâni motivând că nu are suficient timp la dispoziţie pentru a-şi face datoria în mod corespunzător.


Merită amintit că legat de venirea Luminiţei Ţundrea în CLT, şeful PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a exprimat speranţe mari.

„Doamna Țundrea este un avocat de succes din Timișoara, o profesionistă în domeniul ei de activitate și mă aștept de la ea ca proiectele noastre, ale PSD, în aceste ultime luni de mandat, să aibă în spate o expertiză juridică puternică, astfel încât să nu existe nicio posibilitate de a fi contestate, așa cum se întâmplă cu textele multor proiecte sau hotărâri ale CLT”, a declarat Răducanu pentru PRESSALERT.ro, ulterior lansând o provocare ca Ţundrea să lupte pentru un nou mandat.

UPDATE Este oficial, Luminiţa Ţundrea a devenit de astăzi, 2 februarie, consilier local cu acte în regulă, după ce anunţul a fost făcut de preşedintele de şedinţă în timpul plenului de azi al CLT. Ţundrea a fost felicitată de noii colegi din Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.