Dezvăluire şoc la PRESSALERT LIVE – bărbatul ucis la Ivanda a sunat...

Dezvăluire şoc la PRESSALERT LIVE – bărbatul ucis la Ivanda a sunat la 112 înainte de omor, dar Poliţia nu s-a dus la faţa locului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

carmen obarsanu (7)

Avocatul Carmen Obârşanu a fost invitată în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, acolo unde a comentat legat de descinderea DNA la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, de unde au fost ridicaţi şeful Serviciului Economic, comisarul-şef Pavel Dumitru, şi fostul şef al Poliţiei Timiş, Sorin Munteanu.

Invitata a susţinut că este posibil ca DNA să nu fi găsit culpe acuzaţilor din dosarele precedente, motiv pentru care din nou se caută nod în papură, dar a atras atenţia că cele mai multe abuzuri pornesc de la instanţele de judecată. „Împotriva poliţistului mai poţi să faci plângere la cel care îl coordonează fie pe latură administrativă – la şef, fie pe latură funcţională – la procuror, dar dincoace la procuror nu ai ce să faci”, s-a plâns invitata.

Mai mult, avocata a dezvăluit două cazuri halucinante care arată modul în care Poliţia refuză să îşi facă datoria.


În cazul de la Ivanda, în acel caz să ştiţi că am ascultat cum victima cerea ajutor, vorbea cu operatoarea de la 112 în jurul orei 16.00, în data de 20 octombrie şi vă pun întrebarea în 20 octombrie 2015, orele 16.00, victima sună la 112 şi vorbeşte cu operatoarea şi îi spune mă aflu pe câmp în zona comunei Ivanda. Şi îi spune: în ce parte? Și spune înspre ce localitate. Veniți și salvați-mă. Și atâta a rămas, apelul înregistrat, a doua zi dimineață omul ajunge la spital, până seara moare”, a povestit invitata, care a adăugat că poliția a explicat că nimeni nu a fost găsit vinovat în cauză, dar că poliția nu a mers la fața locului la sesizare.

„A mai fost un caz la Săcălaz, omul sună: domnule, veniți că mă bat aștia, încearcă să îi fure telefonul, telefonul zboară prin aer, filmează momentul când este lovit, sună agresorul: nu este nevoie, nu am terminat încă să îl batem. Agresorii au sunat la 112 și au spus să nu vină că nu l-au terminat de bătut, cazul nu a fost soluționat nici până acum”, a completat avocatul, care a explicat că în dosarul de la Poliție este scris că nu s-a intervenit pentru că s-a primit un alt apel care cerea să nu intervină. Obârșanu a conchis că de vină este conducerea IPJ Timiș, care nu dispune măsuri la adresa polițiștilor care nu își fac datoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.