Ce operațiune ANTICORUPȚIE anunță Robu în Primăria Timișoara în plin scandal al...

Ce operațiune ANTICORUPȚIE anunță Robu în Primăria Timișoara în plin scandal al benzinăriei ilegale a prietenului de concediu

1
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL26_resize robu

Nicolae Robu a semnat, în plin scandal al construirii ilegale a benzinăriei prietenului de concediu, omul de afaceri Teodor Tuducan, a semnat, în 15 februarie, dispoziția de primar pentru implementarea strategiei naționale anticorupție la nivelul Primăriei Timișoara. Conform acesteia, fiecare instituție trebuie să-și identifice vulnerabilitățile și să urmărească remedierea vulnerabilităților specifice.

Prin această dispoziție, primarul a transmis subordonaților săi că pe site-ul municipalității trebuie publicată de urgență declarația municipalității de aderare la valorile, obiectivele și strategiile de monitorizare ale Strategiei Naționale Anticorupție.


Cea care a fost desemnată să se ocupe la nivelul conducerii Primăriei Timișoara de implementarea planului sectorial de acțiune este Mihaela Mircea, cea care conduce Biroul de Management al Calității. De-a lungul timpului aceasta a fost implicată în mai multe situații cu cântec – de la o îmbrânceală cu o colegă pe holurile primăriei, până la faptul că, în vremea administrației Ciuhandu, când era șefa corpului de control al primarului, municipalitatea a tras utilități și a făcut drum până la casa acesteia aflată în plin câmp.

În maxim 60 de zile va trebui realizat panul de măsuri anticorupție pentru Primăria Timișoara, urmând să se constituie inclusiv” un grup  pentru identificarea și evaluarea riscurilor și vulnerabilităților instituţionale”. Rămâne de văzut cum va evalua acest grup faptul că primarul Nicolae Robu a semnat ilegal două autorizaţii de construcţii pentru prietenul său de concediu ca să-i asigure funcţionarea benzinăriei în intersecţia de la Modern.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.