CH Poli țintește asigurarea play-off-ului. Ce spun timișorenii despre partida cu Dunărea...

CH Poli țintește asigurarea play-off-ului. Ce spun timișorenii despre partida cu Dunărea Călărași

0
DISTRIBUIȚI

poli minaur (4)

Formația de handbal alb-violetă e la un pas de îndeplinirea unui obiectiv important. O victorie mâine în duelul cu Dunărea Călărași i-ar asigura Politehnicii prezența matematică în play-off cu patru runde înainte de finalul sezonului regulat.

CH CSU Poli are un avans de 12 puncte față de trupa pregătită de Aihan Omer. Echipa din Călărași ocupă locul 9 astfel că un succes în meciul direct la asigură timișorenilor prezența matematică în play-off. ”Primul nostru obiectiv e să fim în play-off. Am multă experiență, vorbim altceva când suntem calificați matematic.


Sunt convins că jucătorii vor dat 100% să câștigăm meciul cu Dunărea Călărași”, a spus Pero Milosevic. Tehnicianul a precizat că toți jucătorii săi vor fi apți la ora meciului, deși Fenici și Daskaloski au avut mici probleme medicale.

Poliștii traversează o formă bună la început de an, reușind patru succese consecutive. ”E clar că ne gândim la victorie în fiecare meci. Acum, de la revenirea în campionat în 2016 ne-am propus să câștigăm cât mai multe meciuri, primele sunt foarte importante, ne aduce pe un loc cât mai aproape de obiectiv, acumulăm puncte. După ce ne vom califica în 1-8 ne concentrăm pe o poziție cât mai avantajoasă”, a explicat Mihai Timofte. În formă, veteranul consideră că apărarea echipei sale e un punct forte. ”Întâlnim o echipă imprevizibilă, de-a lungul campionatului a obținut rezultate inconstante, au făcut meciuri bune acasă, dar și în deplasare. Nu ne sperie, nu are cum să ne surprindă foarte mult. Apărarea e punctul nostru forte, vizibil și în clasament, vrem să fim compacți și să câștigăm cele trei puncte. Avem un moral bun, suntem pe o linie ascendentă pe care vrem să o continuăm. Victoriile aduc victorii”, a conchis ”Tim”.

Jocul CH Poli Timișoara – Dunărea Călărași se dispută duminică, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.