Cioloş a început discuţiile cu partidele despre alegerea primarilor în două tururi

Cioloş a început discuţiile cu partidele despre alegerea primarilor în două tururi

0
DISTRIBUIȚI

dacian ciolos

Discuţiile dintre premierul Dacian Cioloş şi patide privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin au început, luni, la Vila Lac 1.

UPDATE 12:40 – Liderii UDMR au ajuns la consultările cu premierul Dacian Cioloş

UPDATE 12:20 – Dragnea: Premierul nu are de gând să dea OUG sau să-şi asume răspunderea pentru alegerea primarilor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la finalul discuţiilor cu premierul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, că Dacian Cioloş le-a transmis că nu intenţionează să dea OUG sau să-şi asume răspunderea pentru modificarea legii şi caută altă soluţie, dacă e cazul.

Liviu Dragnea a spus că mesajul PSD a fost că nu sunt de acord cu amendarea legii acum pentru că nu se schimbă regulile jocului în timpul jocului.


Liderul PSD a mai spus că „din moment ce ideea OUG şi a asumării răspunderii a picat” nu se mai pune problema ca PSD să boicoteze alegerile locale.La rândul său, copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că o eventuală moidificare a legii ar trebui să fi făcută de viitorul Parlament.

UPDATE 11:45 – Delegaţia UNPR a început discuţiile cu premierul
Din partea UNPR participă la discuţii Gabirel Oprea, Valeriu Steriu şi Noclae Ontanu. Din partea Guvernului, pe lângă premierul Dacian Cioloş, mai sunt prezenţi vicepremierii Costin Borc şi Vasile Dincu, dar şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul Ciprian Bucur.

UPDATE 11:10 – La Vila Lac 1 au ajuns şi reprezentanţii PSD şi ALDE

Delegaţiile sunt conduse de preşedindele PSD, Liviu Dragnea, co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi social democratul Marian Neacşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.